Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ Ο ΝΕΜΟ!

O «John Carter» του Άντριου Στάντον απέτυχε καλλιτεχνικά και εισπρακτικά και ο δημιουργός του αποφάσισε να επιστρέψει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά: το animation! Στην καρδιά του καλοκαιριού η είδηση ότι ο Νέμο, το αγαπημένο ψαράκι της Πίξαρ θα συνεχίσει τις περιπέτειές του σε τρισδιάστατο βυθό είναι αρκετά δροσιστική για να.....

αφήσουμε κατά μέρος τη γκρίνια περί σίκουελ, απουσία πρωτότυπων ιδεών και ανακυκλώσεις στο χολιγουντιανό χωνευτήρι. Όταν μάλιστα ο Στάντον επιστρέφει στο στούντιο με μια ιδέα που βρίσκει την υποστήριξη παλιών και νέων «μυαλών» της Πίξαρ (μεταξύ αυτών οι Τζον Λάσιτερ, Μπραντ Μπερντ, Λι Ούνριχ, Πιτ Ντόκτερ), δεν μπορούμε παρά να θυμηθούμε ότι ο Νέμο δε διατηρεί τυχαία τον τίτλο του δεύτερου μεγαλύτερου σε εισπράξεις καρτούν της εταιρίας.
Πιθανόν ο Στάντον, αν με όχημα το πορτοκαλί ψαράκι ξαναζήσει την επιτυχία του παρελθόντος, να επιχειρήσει και πάλι ένα άνοιγμα στο live action ελπίζοντας ότι η Ντίσνεϊ δε θα του αρνηθεί μετά από μια καλή συγκέντρωση μηδενικών στο μποξ όφις.
Πριν από την όποια νέα περιπλάνηση του Νέμο στα βάθη του ωκεανού (ή στα ενυδρεία της μεγαλούπολης) θα προηγηθεί η 3D κυκλοφορία της πρώτης ταινίας του 2003, ανοίγοντας το δρόμο (και την όρεξη) στη συνέχεια της υποβρύχιας ιστορίας που γοήτευσε μικρούς και μεγάλους.
inews

Δεν υπάρχουν σχόλια: