Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΣΓΚΙΟΚΑΙ!

Την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων - νεανίδων 2012 που διεξάγεται στη Λάρισα κατέκτησε η αθλήτρια του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας Κλοντιάνα Μπουσγκιοκάι που βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία κάνοντας περήφανη την πόλη μας. Η Κλοντιάνα με ρίψη στα 46.42 ανέβηκε στην......

κορυφαία θέση και κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα. 
Διαβάστε το ρεπορτάζ του pliroforiodotis.gr σχετικά με την πρώτη μέρα των αγώνων: 
Άνοιξε το Σάββατο στο στάδιο "Αλκαζάρ" της Λάρισας η αυλαία του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων 2012. Την πρώτη ημέρα, μετά τις δηλώσεις και την εμφάνιση των αθλητών-αθλητριών στην αίθουσα κλήσης, δεν διεξήχθηκαν οι προκριματικοί στο ύψος νεανίδων, στη σφυροβολία εφήβων, στη δισκοβολία νεανίδων, στο τριπλούν εφήβων, στον ακοντισμό νεανίδων και στο επί κοντώ εφήβων.
Όσον αφορά τις Ημαθιώτικες συμμετοχές, πρωταθλήτρια Ελλάδος στον ακοντισμό νεανίδων αναδείχθηκε η Κλοντιάνα Μπουσγκιοκάι της Αλεξάνδρειας, με ρίψη 46.42μ. Στο ίδιο άθλημα η Δανάη Στολτίδου αναδείχθηκε 13η με ρίψη 33.98μ. Στον τελικό των 10.000μ βάδην, ο Ευστράτιος Κελεπούρης του Φιλίππου πήρε την Πέμπτη θέση με χρόνο 47:39.54. Στον τελικό του ύψους νεανίδων η Δανάη Στολτίδου του Φιλίππου πήρε την 10η θέση με άλμα 1.55μ. Στον τελικού του τριπλούν νεανίδων η Χριστίνα Νάτσου της Αλεξάνδρειας πήρε την 10η θέση με άλμα 11.17μ. Στην σφαιροβολία εφήβων, ο Άριαν Ντόι της ΓΕ Νάουσας πήρε την 4η θέση με ρίψη 15.66μ.
Το πρωί, αποκλείστηκε στα προκριματικά των 100μ η Σοφία Αμοιρίδου του Βικέλα (20η).

Δεν υπάρχουν σχόλια: