Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Καλό μήνα! Ο πιο θερμός μήνα του καλοκαιριού ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη να σας «ζεσταίνει» για εξορμήσεις, πνευματικές αναζητήσεις, διακοπές και ταξίδια. Με θετική διάθεση και αισιόδοξη στάση θα χαρείτε ό, τι και αν κάνετε, έστω κι αν αυτό είναι κάπως... υπερβολικό!
ΚΡΙΟΣ

«Πολυταξιδευμένοι»
Ο δρόμος της ευτυχίας περνάει μέσα από το πεδίο της δράσης. Με σύμμαχους τους πλανήτες στον αέρα και τη φωτιά αντίστοιχα χαίρεστε τη μέρα σας με ευχάριστες εκδρομές, εξορμήσεις στην παραλία, ερωτικά ραντεβού και γιατί όχι και δραστηριότητες που επιτρέπουν στο νου σας να ανοίγει τους ορίζοντές του. Ιδανική μέρα για να ρισκάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ
«Απόρρητο»
Με τη Σελήνη στον 8ο οικονομικά και ερωτικά θέματα τα χειρίζεστε με μυστικότητα. Αισθηματικά, σας παρουσιάζονται πολλές επιλογές και τελικά προσανατολίζεστε σε πρόσωπο νεαρότερο ή με στυλ έφηβου. Πολύ πιθανόν να λάβετε οικονομική ενίσχυση από άτομα της οικογένειάς σας ενώ δεν αποκλείεται το σπίτι σας να μεταμορφωθεί σε μικρή πανσιόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Χαρά μέσα από τους άλλους»
Σήμερα, μια σχέση αποτελεί το φάρο της ημέρας σας, καθώς αυτή φωτίζεται από τις στιγμές που μοιράζεστε. Με τον Άρη στον 4ο ίσως κάποια σχέδια επηρεαστούν από συνθήκες που συνδέονται με το σπίτι ή τους γονείς. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στους Διδύμους ίσως ανακαλύψετε στυλ και μόδες που δεν είχατε σκεφτεί ότι υπήρχαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Καλύτερη ζωή»
Σήμερα, φιλοσοφείτε γύρω από τη διατροφή, την άσκηση και την καθημερινή ζωή με στόχο τη βελτίωση. Από την άλλη, με τον Ήλιο στο δικό σας ζώδιο αισθάνεστε έντονη την ανάγκη να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας και να δώσετε νόημα στα προσωπικά σας βιώματα. Ίσως ένας συναισθηματισμός είναι διάχυτος όμως αυτοί που κλαίνε συνέρχονται πιο εύκολα από αυτούς που γελάνε.

ΛΕΩΝ
«Η μέρα των μεγάλων εξερευνήσεων»
Η αισθηματική ζωή αποτελεί σήμερα μια ενδιαφέρουσα περιπέτεια πολύ πιθανόν εκτός της πόλης που διαμένετε. Παράλληλα, με τον Ερμή στον 1ο αναζητάτε την προσωπική ευτυχία διά μέσω της λογικής κατανόησης της ζωής και του κόσμου. Πολύ πιθανόν, με τον Άρη στον 3ο να δείξετε τα δόντια σας, αν κρίνετε ότι οι άλλοι το παρακάνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Οικογενειακή ευτυχία»
Με τη Σελήνη στον 4ο διαπιστώνετε πως οι χαμένες στιγμές δεν ξανάρχονται και νιώθετε την ανάγκη να ευχαριστηθείτε την ημέρα σας αποκλειστικά με τα προσφιλή σας πρόσωπα, πιθανόν εντός σπιτιού, συνδυάζοντας τη χαρά με τη γνώση. Τέλος, με τον Ερμή στον 12ο σκέφτεστε έντονα την υπόληψή σας και πως θα ορθώσετε το ανάστημα σας.

ΖΥΓΟΣ
«Αλέ ρετούρ»
Ταξίδια αναψυχής, επαφές με φίλους και συζητήσεις που σας ανοίγουν νέους ορίζοντες έχουν την τιμητική τους σήμερα. Νιώθετε ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο και ως εκ τούτου χαμογελάτε και χαίρεστε τη ζωή με όλη σας τη ψυχή. Τα ελαττώματα κάποιων μπορεί να σας ενοχλούν αλλά συνάμα αποτελούν αφορμή για να βάλετε όρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Υλικά και συναισθηματικά οφέλη»
Μπορεί όποιος κυνηγάει δυο λαγούς να αφήνει τον έναν και να χάνει τον άλλο όμως στην περίπτωση σας δεν υπάρχουν απώλειες μόνο κέρδη και μάλιστα πολλαπλά. Με τον Ερμή στο Λέοντα με τρόπο σίγουρο και αγέρωχο δείχνετε στους άλλους ποιος είναι το αφεντικό ενώ νιώθετε ότι έχετε τη δυνατότητα να ανελιχθείτε τόσο πνευματικά όσο και κοινωνικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Μεγάλα κέφια»
Η λέξη βαρεμάρα δεν υπάρχει για εσάς και μάλιστα με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, ποιος σας πιάνει! Γυρνάτε πετάλι συνεχώς και ταξιδεύετε με χιούμορ, καλή διάθεση και όρεξη να μάθετε και να γνωρίσετε νέα πράγματα. Με τον Ερμή στον Λέοντα και την Αφροδίτη στον 7ο αντιλαμβάνεστε πως η καλοσύνη είναι το πάν στη ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Καινούργια αρχή»
Σήμερα, έχετε μια βαθιά πιστή ότι κάτι όμορφο και ευχάριστο ξεκινά μέσα σας και αυτό σας γεμίζει με μια κρυφή προς το παρόν χαρά και αισιοδοξία. Ιδανική μέρα για να την απολαύσετε, κάνοντας πράγματα μαζί με το ταίρι σας ή ασχολούμενοι με εργασίες που σας δίνουν χαρά νοητική ή πνευματική. Την υποστήριξή σας θα ζητήσει ένα ευαίσθητο άτομο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Πολλαπλή ευχαρίστηση»
Ευχάριστες επαφές με φίλους δίνουν στην ημέρα σας μια όμορφη και περιπετειώδη διάσταση. Παράλληλα, η υπεραφθονία ερωτικών απολαύσεων που σας προσφέρουν η Αφροδίτη και ο Δίας σας κάνουν να τρέχετε και να μην προλαβαίνετε. Με τον Ερμή στον 7ο κάποιες συζητήσεις με άτομα που έχουν ισχύ σας γεμίζουν υπηρηφάνεια.

ΙΧΘYΕΣ
«Αναγνώριση»
Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη σας εξασφαλίζει ένα εισιτήριο για την επιτυχία μέσα από κοινωνικές επαφές με άτομα που έχουν κύρος. Παράλληλα, ίσως γίνετε εξερευνητές μιας νέας κοινωνικής εμπειρίας ενώ είναι πολύ πιθανόν να συμμαχήσετε με κάποια άτομα της οικογένειάς σας για να πετύχετε κάποιες σημαντικές συμφωνίες.
astrology

Δεν υπάρχουν σχόλια: