Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ

Με αφορμή δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο για συνεργασίες του βουλευτή της ΝΔ κ. Τσαβδαρίδη με παράγοντες της νέας κυβέρνησης με σκοπό την προώθηση προβλημάτων της Ημαθίας θέλουμε να επισημάνουμε τα παρακάτω: 
Χωρίς να θέλουμε να προκαταλάβουμε κανέναν είναι γνωστό ότι τα προβλήματα των συμπολιτών μας δεν μπορούν να λυθούν μόνο με επικοινωνιακά τρικ. Εξ άλλου υπάρχει και η προηγούμενη θητεία του εν λόγω βουλευτή και μάλιστα σε λιγότερο χαλεπούς καιρούς. 
Ο κ. Τσαβδαρίδης είναι βουλευτής της κυβερνητικής τρόικας που ξέχασε μέσα σε ένα μόλις μήνα όλες τις προεκλογικές εξαγγελίες της. Η περιβόητη επαναδιαπραγμάτευση είναι κάπου βαθιά στην κατάψυξη δίνοντας τη θέση της στην πιστή τήρηση του μνημονίου, η κατάργηση του χαρατσιού της ΔΕΗ που ευαγγελιζόταν ο ίδιος ο κ. Σαμαράς μετατράπηκε σε νέα χαράτσια μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ και σε απειλές για κατασχέσεις σε όσους συμπολίτες μας αδυνατούν να τα πληρώσουν, ο δημόσιος πλούτος έχει βγει στο σφυρί (ακόμα περιμένουμε τη θέση βουλευτών και πολιτικών οργανισμών της Ημαθίας για το ξεπούλημα της ΕΒΖ), η δέσμευση ότι δε θα γίνουν νέες οριζόντιες περικοπές ηχεί πλέον ως ανέκδοτο και φυσικά ούτε λόγος δε γίνεται για αναζήτηση ευθυνών για το πώς η χώρα μπήκε στο μνημόνιο και οδηγήθηκε στη μέγγενη της τρόικας. 
Οι πολίτες περιμένουν από τον κ. Τσαβδαρίδη και τους έτερους κυβερνητικούς βουλευτές να τηρήσουν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και να μη συναινέσουν στη νέα σφαγή του κόσμου της εργασίας και στο ξεπούλημα της πλούτου της πατρίδας μας. 

Οψόμεθα κοι βουλευτές. 
Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: