Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΟΝΝΕΔ ΗΜΑΘΙΑΣ: Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Οι φοιτητές και σπουδαστές από όλα τα ιδρύματα της χώρας, με τη μαζική τους συμμετοχή, έστειλαν ένα ξεκάθαρο και ηχηρό πολιτικό μήνυμα. Ανέδειξαν πρώτη δύναμη με μεγάλη διαφορά για 26η συνεχόμενη χρονιά τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, τη μεγάλη κεντροδεξιά φοιτητική παράταξη, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στη μοναδική ολοκληρωμένη πρόταση για την Ανώτατη Εκπαίδευση.
Κόντρα σε όσους προσπαθούν να μας πείσουν για την κυριαρχία και αποδοχή των ιδεών της Αριστεράς, και όσων ενσυνείδητα θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον της γενιάς μας αλλά και ολόκληρης της χώρας, χιλιάδες φοιτητές και σπουδαστές είπαν ένα μεγάλο όχι στο λαϊκισμό και την οπισθοδρόμηση και ένα μεγάλο ναι στην πρόοδο και την υπευθυνότητα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εμενα ο πατερας μου ειναι ανεργος ρε παιδακια του πανοραματος. Ο πατερας μου που ειναι αξιοπρεπεις εαν και εχει 8 μηνες ανεργος. Εσεις καλα βολευεσται πλουσιοπαροχα. Για να ειμαι φοιτητης (στο οικονομικο) ο καημενος ουτε τα αναγκαια δεν εχει. Τον βλεπω τον στεναχωριεμαι , δεν του το λεω.
Και μιλατε ακομα πλουσιοπαιδα για νδ? ΝΔ ηταν και ο πατερας μου. Αντε στα τσακιδια κοπροσκυλα με τις βιλες σας.

Ανώνυμος είπε...

ποια πρόοδο και υπευθυνότητα βρε ανόητα και ανεύθυνα βολεμένα παιδάκια που έχετε επιτρέψει να δηλητηριάζεται το πανεπιστήμιο εδώ και χρόνια από τα τρισάθλια κόμματα; Γλοιώδη κομματοσκυλα είστε που προσπαθείτε με πλάγιους και ανήθικους τρόπους να βρείτε καμμια δουλειά. Σαπίλα βρωματε...........αθλιοι