Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Συνεχίζεται η ανάπλαση των πεζοδρομίων στην πόλη μας. Τα έργα ξεκίνησαν και στην οδό Βυζηινού και συγκεκριμένα στο κομμάτι που καταλήγει στην Ελ. Βενιζέλου (Βέροιας - Θεσσαλονίκης). Έτσι οι οδηγοί θα πρέπει υποχρεωτικά να στρίβουν αριστερά στο Κέντρο Υγείας για να συνεχίζουν την πορεία τους μέχρι την ολοκλήρωση των έργων. Δείτε τις εικόνες:





7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη αλλά αυτό το έργο ήταν τόσο απαραίτητο για την πόλη μας; Ξηλώνουν σχετικά καινούργια πεζοδρόμια για να τα ξανακάνουν, ενώ οι δρόμοι είναι χάλια!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν ήταν απαραίτητο, αλλά ο εργολάβος του έργου "ξελάσπωσε" με το συγκεκριμένο έργο...

Ανώνυμος είπε...

Λεφτα για πεταμα υπαρχουν. Ξηλωμα μια χαρα πεζοδρομιων και το κυριοτερο ειναι οτι σε δρομους που γινεται η αναπλαση πλεον λιγοστευει ο χωρος για παρκινγκ. Και μην ξεχναμε σε αρκετες πολυκατοικιες δεν υπαρχουν θεσεις παρκινγκ. Να δουμε που θα αφηνει ο κοσμος τα αυτοκινητα.
Να καναν την πλατεια στον μασουτη ή στον αρβανιτιδη ηταν αμαρτια γιατι ηθελε λιγα λεφτα και δεν θα μπορουσαν να ετρωγαν. Αυριο εκλογες και οι δρομοι για το 1ο δημοτικο μεσα στο μαυρο χαλι.
Αλλα τονιζω και παλι απο μια προχειρη ματια στο δημαρχειο παρκαραν και απο τις 2 μεριες του δρομου. Τωρα οπως παει απο την μια θα γινεται σταθμευση και παλι θα δημιουργητε προβλημα. Εκτος εαν ο δημος θελει με το ζορι να μας κανει σαν την βεροια που δεν μπορεις να βαλεις πουθενα το αυτοκινητο. Κριμα ...

Ανώνυμος είπε...

anti na kanoyn kanena dromo tis prokophs, ollo malakies pane kai kanoyn,

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ @ΑΠΑΡΙΕΣ

http://alexandreia-gidas.blogspot.com/2012/05/blog-post_9746.html

Ανώνυμος είπε...

Μπαμπη μετα απο αυτη την απιστευτη δημοπρασια τελειωσες και εσυ και το φιλαρακι σου ο δημητριαδης.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

loipon to ergo auto einai apo kondylia apo tin komision ta opoia einai gia sygekrimeno skopo kai prepei na ylopoiithoune se sygekrimeno xrono..pote san polites autis tis polis tha eimaste euxaristimenoi me kati pou ginete.