Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΝΙΚΟΣ ΛΙΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: "ΝΤΟΡΑ Σ'ΑΓΑΠΑΩ Σ'ΕΚΤΙΜΑΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ"!

Τον γύρο των ηλεκτρονικών μέσων της Ημαθίας κάνει η δήλωση στην προσωπική σελίδα του facebook του υποψήφιου βουλευτή Ημαθίας με την Ντόρα Μπακογιάννη  Νίκου Λιολιόπουλου. Ο Νίκος που μετά την επιστροφή της Ντόρας στη Ν.Δ. έγραψε: "Ντορα, γινε αρχηγος στη ΝΔ ή βοήθησε να αλλάξει αρχηγός και σε ακολουθω. Λυπαμαι αλλα με αυτον τον γελοτοποιο δεν μπορω. Σ`αγαπώ και σε εκτιμω, αλλά αντίο. Ελπίζω να τα ξαναπούμε μια μέρα".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλαβουν μερικοι τι σημαινει ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. Δυστυχως εαν δεν διωξουμε το παλιο το συστημα που υπαρχει μεχρι σημερα , ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
Νδ με ντορα, καρατζαφερη, μανο και πιος ξερει τι αλλο!!
Ο σαμαρας εκει που εφτυνε γλυφει, η ντορα εκει που την βριζαν κωλοσε απο το εκλογικο αποτελεσμα και σκυβει το κεφαλι σαν γνησια δουλα του συστηματος και ο καρατζαφυρερ προκειμενου μην χασει τα πρωτια παταει ακομα μια κωλοτουμπα. Μονο η λεξη ΝΤΡΟΠΗ αντικατοπτριζει αυτο που γινεται. Αυτοι πλεον δεν ειναι αρχηγοι, λαμογια πολυτελειας ειναι. Οπως τους βολευει και δεν βαριεσαι την Ελλαδα. Καταντησε ο σαμαρας την νδ κομμα ελεημοσυνης και γυφτιας.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.
Ο λαος θα σας διωξει μια και καλη.