Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ν. ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑΣ: ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ

Σε δηλώσεις του πριν από λίγο στο Ράδιο Αλεξάνδρεια ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Νίκος Γκαβαρδίνας αναφέρθηκε στα έργα που γίνονται στην πόλη μας. Παραδέχθηκε πως υπάρχουν πολλά προβλήματα στην μελέτη η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά έχει πολλές αστοχίες. Εμείς σαν δημοτική αρχή θα θέλαμε τα έργα να γίνουν κομμάτι κομμάτι της Αλεξάνδρειας για να μην δημιουργούνται τα προβλήματα που έχουμε. Το έργο είναι σημαντικό και σοβαρό αλλά δεν επιτρέπεται ένα τέτοιο τεράστιο έργο να έχει τόσες πολλές αστοχίες. Ο δήμος τις έχει βρει και βρισκόμαστε στο στάδιο της "θεραπείας". Το γραφείο από Θεσσαλονίκη που έκανε την μελέτη του έργου φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη για τις ατέλειες, ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε αντιδημαρχε σκαβουν παντου αποκλειστηκα και μονο για να εκταμιευτουν γρηγοροτερα τα χρηματα. Αν εσκαβαν σε μια μερια μονο , δεν θα εβγαιναν τοσο γρηγορα τα χρηματα και οι εργολαβοι δεν θα εβαζαν στην τσεπουλα τοσα πολλα χωρις να τελειωσει το εργο (γνωστα κολπα).Ο καθενας σκαβει οπου θελει. Ελπιζουμε το εργο στο τελος να ειναι χρησιμο για την πολη μας. Απλα θα σας παρακαλουσα σαν απλος πολιτης εκει που σκαβουν τωρα να μην δουμε να ξανασκαβουν σε 1-2 χρονια αφου τελειωσει το εργο επειδη δεν εγινε μελετη σωστη. Επισης δειτε και τις θεσεις σταθμευσης των αυτοκινητων . Και το παραδειγμα το μεγαλυτερο το εχετε μπροστα στο δημαρχειο. Δυο αυτοκινητα δεν χωραν πλεον. Και απο εκει περναει και το κτελ. Και μην μου πειτε οτι θα εφαρμοστει ο νομος και θα παρκαρουν απο την μια πλευρα γιατι διαφορετικα θα τους γραφει η δημοτικη αστυνομια. Γιατι εαν τους γραψει εσεις οι ιδιοι θα τις σβησετε. Τα εργα να γινονται για την ευκολια των πολιτων και οχι να λεμε μονο οτι κανουμε εργα.
Μακαρι ολα να εξελιχτουν τελεια , αλλα πολυ φοβαμαι οτι οι αστοχιες θα ειναι πολλες. Το καλυτερο θα ηταν να βγω ψευτης ( και το ελπιζω).
Τα ματια σας ανοιχτα αντιδημαρχε.
Ενας απλος πολιτης.
Ευχαριστω.