Τετάρτη 23 Μαΐου 2012
ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΑΣ
Αν χρησιμοποιείτε άσπρο κρασί συχνά όταν μαγειρεύετε, για να μην ξεμένετε, έχετε πάντα μέσα στην παγοθήκη στην κατάψυξη. Ετσι, όταν θα χρειαστείτε δεν θα αναγκάζεστε ν' ανοίγετε ολόκληρο μπουκάλι.
meacolpa
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου