Τρίτη 15 Μαΐου 2012

680 ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Με συμβάσεις ως πέντε μηνών θα προσληφθούν εξακόσιοι ογδόντα φύλακες και καθαριστές σε φορείς του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.
Μετά το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης θα ξεπαγώσουν οι διαδικασίες για την πρόσληψη 680 συμβασιούχων σε φορείς του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.
Συγκεκριμένα, θα αναλάβουν καθήκοντα 450 ημερήσιοι φύλακες, 140 νυχτοφύλακες και 90 καθαριστές.
Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας έως πέντε μηνών και οι υπηρεσίες που θα.....
ενισχυθούν με ανθρώπινο δυναμικό είναι οι Εφορείες Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Α', Β' Γ, Δ', Ε', Ζ' Γ, ΙΑ', IB', II", ΙΔ', ΙΣΤ', ΙΖ', ΙΗ', ΙΘ', Κ', ΚΑ', ΚΒ', ΚΓ', ΚΔ', ΚΕ', ΚΣΤ', ΚΗ', ΚΘ', Λ', ΛΑ', ΛΓ', ΛΕ', ΛΖ', ΛΗ, ΛΘ', όπως και οι Εφορείες Βυζαντινών Αρχαιοτήτων 4η, 5η, 7η, 9η, 13η, 15η, 17η, 20η, 23η, 24η, 25η και 26η.
Επίσης, σε προσλήψεις θα προχωρήσουν το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Επιγραφικό Μουσείο, η Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων, η Εφορεία Παλαιονθρωπολογίας Σπηλαιολογίας Βόρειας Ελλάδος, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, το Αρχαιολογικής Μουσείο Θεσσαλονίκης, το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης, το Νομισματικό Μουσείο και στη Γενική Διεύθυνση Αναστήλωσης, Μουσείων και Τεχνικών Εργων (ΓΔΑΜΤΕ).
Η πρόσληψη του προσωπικού στις ανωτέρω υπηρεσίες της ΓΔΑΠΚ και στη ΓΔΑΜΤΕ θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/94 "Σύσταση ανεξάρτητης Αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης" (ΦΕΚ 28 Α 1994), όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει σήμερα.
Μετά την έγκριση και του ΑΣΕΠ κάθε φορέας θα μπορεί να εκδώσει τη σχετική Ανακοίνωση Πρόσληψης.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό Εντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ και να την υποβάλουν αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια Αρχή ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση που θα καθορίζει η σχετική ανακοίνωση του φορέα.
dimosio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: