Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ Ο ΣΑΚΗΣ ΚΟΥΓΚΑΣ!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που έχουμε, ο Σάκης Κούγκας θα παραιτηθεί από στιγμή σε στιγμή από την υποψηφιότητά του με το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Η υποψηφιότητα του Απόστολου Βεσυρόπουλου με την Νέα Δημοκρατία θα στηριχθεί πλέον και από την πλευρά του αντιδημάρχου της Αλεξάνδρειας.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai tora tha leei o koygas to xeskisa ton Halkidi!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά;Ο κόσμος σας βαρέθηκε! Με τι μούτρα ζητάτε την ψήφο μας; Έλεος...

Ανώνυμος είπε...

Μην γράφεται Κούγκας, γράψεται Κωλοτούμπας, ή καλύτερα Μελισσανίδης ο Ολυμπιονίκης με τις πολλές κωλοτούμπες και μπρος και πίσω.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας χεζεις ρς Σακη . Αιντε .

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ
ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΝΗΚΕΙ;ΤΟΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΛΕΟΝ.ΟΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΑΕΙ.ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΚΑ.ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

KARAGKIOZAKOS OPOS PANTA O KOUGAS.

Ανώνυμος είπε...

αν πηγαινε οπου τον βολευει η καρεκλα δεν θα παραιτουνταν αλλα θα συνεχιζε για να κατσει σε αυτη. Μαλλον παραιτειται γιατί έχει μπεσα, ηθος και δεν κοιταει τα συμφέροντα του μόνο. εχει σημασια να κανει καποιος σωστη αναγνωση των γεγονοτων και να μην κρινει αβιαστα. μονο αν δεν εχεις αναγκη το συστημα και δεν εχεις σκυψει το κεφαλι λειτουργεις ετσι.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε τα πιστευεις αυτα που γραφεις;;; πλακα μας κανεις;;; Ποιος εχει μπεσα και ηθος και δεν κοιταει το συμφερον του;;;; ο Κουγκας;;;;;;;;;;;;;;; Μαλλον εισαι ενας απο τους βολεμενους του που τον ακολουθουν και το ψηφιζουν....Ντροπη σας

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΗΚΕ Κ Ο ΚΟΥΓΚΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ!
ΜΑΚΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΚΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ;'ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΤΟΝ ΚΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΥΓΚΑ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!
ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου εισαι πολυ λαθος οταν με χαρακτηριζεις τοσο ευκολα βολεμενο επειδη λεω αυτα για τον κουγκα ή τον όποιο κουγκα. εχε υποψη σου οτι δεν εχω αναγκη κανεναν κουγκα γιατι μονος μου παλευω ως επαγγελματιας και αν θελεις να το πιστεψεις δεν ειμαι καν ψηφοφορος του γιατι δεν ανηκω στο δημο. ουτε ο κουγκας εχει αναγκη απο την δικη μου παρεμβαση. με την ιδια ευκολια θα μπορουσα να πω οτι εσυ είσαι ανθρωπος του χαλκιδη και ολοι οσοι κατηγορειτε τον κουγκα ειστε μηχανισμος προπαγανδας του. ωστοσο θα σεβαστώ αυτο που πιστευεις χωρις να σε καταταξω κάπου. συμφωνω οτι πρεπει να καθαρισει ο τοπος αλλα προσοχη γιατι ειναι επικινδυνο το να τους βαζουμε ολους το ιδιο σακι.

Ανώνυμος είπε...

αλλα λογια να αγαπιομαστε!!!!θα εφτανε ο Κουγκας λεει το Χαλκιδη!!!που βρε παιδια?ποτε?πως?αντε βρε Κουγκα θελει πολυ ιδρωτα να ριξεις για να γινει αυτο!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΚΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΕΛΕΟΟΟΟΟΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΓΚΑΝΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΛΕΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΗΜΑΘΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΓΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!