Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ


Στο στρατόπεδο του Υπολοχαγού Κόντου στο Παλαιοχώρι βρέθηκε το πρωί η κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά "Καλημέρα Σκάι". Αφορμή το γνωστό θέμα της δημιουργίας των στρατοπέδων λαθρομεταναστών, δύο από τα οποία υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνουν στην πόλη μας. Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας ξεκαθάρισε και στην κάμερα πως το....
συγκεκριμένο στρατόπεδο στο Παλαιοχώρι το οποίο ανήκει στον δήμο Αλεξάνδρειας, δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθεί για έναν τέτοιο σκοπό. Εξέφρασε την άποψη πως πρόκειται για πολιτικό παιχνίδι το συγκεκριμένο θέμα και δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσουν οι πολίτες των περιφερειών τα συγκεκριμένα παιχνίδια. 
Ακόμα μίλησε ο γραμματέας του εμπορικού συλλόγου Γιώργος Παπαδήμας που εξέφρασε την αντίθεσή του στη δημιουργία τέτοιου είδους κέντρου αφού δεν θα μπορέσουν οι πολίτες να προστατευτούν καθώς η αστυνομική δύναμη της Αλεξάνδρειας δεν επαρκεί για τις υπάρχουσες συνθήκες. Ακούστηκε και το όνομα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από πολίτες που είπαν στην κάμερα πως όταν ήταν βουλευτής του νομού μας, έταζε στην Αλεξάνδρεια σχολές και πανεπιστήμια και τώρα φέρνει στρατόπεδο λαθρομεταναστών.






16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε τον κόσμο τρέλα να βγει στο γυαλί.....

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε ανωνυμε απο ολα αυτα, εσυ αυτο καταλαβες?Παλι καλα που υπαρχουν πολιτες και φορεις που αντιδρουν και δειχνουν το αναστημα τους!Εσυ φιλε ανωνυμε κατσε στο καναπε σου!Μπραβο στο Δημαρχο και στα παιδια που υπερασπιζονται τον τοπο μας!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον ανιψιό του κυρίου Παπαδήμου.... αρε σούργιελα ψωνάρες, που όπου δείτε κάμερα φοράτε τα καλά σας και τρέχετε...άμα νομίζετε οτι έχετε συνδικαλιστικό λόγο αποδείξτε το με έργα και όχι προβάλοντας τους συγγενικούς δεσμούς με τα λαμόγια (εκτός και αν λόγο πρωταπριλιάς χρησιμοποιήθηκε)

Ανώνυμος είπε...

Πεστα ρε φιλε!σούργιελα!σιγα τον αγωνα που εδωσαν!3 λεπτα στα καναλια!μονο την τσεπη τους σκεφτονται,ειδικα ο εμπορικος συλλογος,που καταληστευε τον κοσμο με τις πανακριβες τιμες σε ρουχα,στα καφε κτλ.
τι να κανουμε τωρα ηρθε και η κριση οποτε παει ο μηνας που ετρεφε τους εντεκα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πεστα ρε φιλε!σούργιελα!σιγα τον αγωνα που εδωσαν!3 λεπτα στα καναλια!μονο την τσεπη τους σκεφτονται,ειδικα ο εμπορικος συλλογος,που καταληστευε τον κοσμο με τις πανακριβες τιμες σε ρουχα,στα καφε κτλ.
τι να κανουμε τωρα ηρθε και η κριση οποτε παει ο μηνας που ετρεφε τους εντεκα!!!!

Ανώνυμος είπε...

kanoun agona ston emporiko silogo hahahahahaha na poume tou anipsiou tou prothipourgou na mas lisi ta provlimata mia kai exi thio stin koroni.....pou ta vrikan ola etima stin zoi tous...ei parte to xampari...sas kseroume olous kai pos ta kanate ta lefta sas kai pos ta diatirite.....esis pou kanete sindikalismo yper tou ftoxou epixirimatia gia peste mas poso kanoun ta aftokinita sas ....?!

Ανώνυμος είπε...

Κρυβεστε πισω απο το "ανωνυμος" και λετε οτι παπαρια σας κατεβει... Αντι να ειστε εκει μπας και βοηθησετε στην κατασταση κανετε αντιπολιτευση μεσα απο την ανωνυμια ρε καημενοι...!!! Ειπε καποιος μια βλεκεια πως ειναι ανηψιος τους Εβραιου απεσταλμενου ο γραμματεας του εμπορικου συλλογου και σεις την αναπαραγετε. Αξιοι της μοιρας σας λεω εγω.! Δυστυχως επιβεβαιωνεται πως ακομα οι Ελληνες ασχολουνται με την κατσικα του γειτονα...!!!

Ανώνυμος είπε...

epidi eimoun eki kai akousa, file anonime, sou leo pos o enas evreos kafxiotan pos einai anopsios tou allou evreou, aftou pou edose tn mathimatiki eksisosi ston simiti kai parousiase magiremeni tin elliniki oikonomia kai ftsasme os edo pou ftasame,kai malista ipe pos vlepi kai alli tetraetia tou "thiou" tou,isos gia na mporesi aftos kai oi omioi tou na fane kialla.....zito ta psonia , zito oi anopsioi.

Ανώνυμος είπε...

Τι ωραια που ειναι να καθεσαι στον καναπε σου και να κριτικαρεις ε;;; Αν ηταν η ζηλια ψωρα θα γεμιζε η Αλεξανδρεια.Βρηκατε ευκαιρια να δειξετε τη ζηλια σας και την κακια σας λες και ο ανθρωπος ειπε κατι μονος του για το ονομα του.Οι δημοσιογραφοι βρηκαν ευκαιρια να κανουν ντορο.Ποσο ασχετοσυνη και ζηλια εχετε τελικα.Τονοημα της σημερινης συγκεντρωσης ειχε την αποτροπη των στρατοπεδων και αντι να το επικροτησουμε, δειχνουμε ποσο χωριατες ειμαστε.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΟΥΜΕ.....ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΑΣ ;;;;;;ΑΛΛΑ Η ΧΟΡΙΑΤΙΑ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..!ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ Κ ΜΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ;; ΒΛΕΠΕΤΕ Κ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!!Κ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΑΞΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ...''ΚΑΤΙΝΑΡΕΣ''

Ανώνυμος είπε...

Re paidia gia logikeutite!!!!Auto pou eprepe na sas endiaferei auti ti stigmi, einai auto pou ginete stin perioxi mas..kai oxi an einai kapoios anipsios tou Papadimou, pou den einai!!Mathete na xechorizete to PAPADIMAS me to PAPADIMOS!!!!! ELEOS.....

Ανώνυμος είπε...

Βρε ας ειναι και τις γερακινας γιος αν αυτα που λεει ειναι σωστα εμενα τι με νοιαζει?

Ανώνυμος είπε...

poy einai o emporikos silogow otan den einai oi kameres parouses? pantelos apon, ta logia eina efkola, ta erga omos theloun parousia kai antoxi.

Ανώνυμος είπε...

Ας αφήσουμε τις ανοησίες κατά μέρους κι ας επικεντρωθούμε στο πρόβλημα....μάλλον οι δημότες της πόλης μας δεν αντιλήφθησαν τις συνέπειες ενός επικείμενου στρατοπέδου συγκέντρωσης.....μακάρι να συνεχιστούν οι προσπάθειες και να γίνουν ακόμα πιο έντονες!!!
ΥΓ απο τα λίγα σχόλια καταλαβαίνω πόσο πίσω είναι κάποιοι....και πόσο ακόμα πιο πίσω θέλουν να παραμείνουν....ας μην κλαιγόμαστε για τα χάλια μας λοιπόν.
Καλό βράδυ!!!

Ανώνυμος είπε...

βρε αν έχουν αποφασίσει οι προϊστάμενοι να γίνουν τα στρατόπεδα λες να μασήσουν από τους ηφυστάμενους είτα παπαδήμας λέγετε είτε δημητριάδης? και καλά ο εμπορικός σύλλογος παίρνει πρωτοβουλία, αντί να κοιτάξει να κατεβάσει τιμές αυτοί τις ανεβάζουν για να βγάλουν την χασούρα τους επειδή ο κόσμος πλέον δεν ψωνίζει... που είναι ρε ο σεβασμός στον καταναλωτή????? σε αυτόν που τόσα χρόνια σας ταίζει και σας αγοράζει τα εξοχικά σας και τα αυτοκίνητά σας...τι κάνετε για αυτό??? αυτό έπρεπε πρώτα και κάνετε και αφήστε τα εποικινωνιακά τσαλίμια... οι προϊσταμένοι σας σας έχουνε γραμένους.

Ανώνυμος είπε...

θα γίνει κέντρο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών στην Αλεξάνδρεια.. Αυτό είναι που μας ενοχλέι?
Θα κινδυνεψουν τα παιδιά μας λενε κάποιοι..
θα υποβαθμιστεί ο τόπος μας λενε άλλοι..
Μακριά απο μάς και όπου θέλει άς γίνει λέει ο Δήμαρχος..
Η κυρία ήθελε να τα πεί στο γυαλί για τον υπουργό,
Ο αυτιάς πήρε το ανηψιός και το έκανε τηλεθέαση.
"Αυτή η χώρα δεν διαθέτει πολιτικούς που μπορούν να κυβερνήσουν, ούτε και πολίτες που θέλουν να κυβερνηθούν"