Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΒΙΖ


Ολοκληρώθηκε και τυπικά η ιδιωτικοποίηση της ΕΛΒΙΖ (Πλατύ και Ξάνθη) και συγκεκριμένα η μεταβίβαση των μετοχών της από την Αγροτική Τράπεζα στην εταιρεία ΕΥΡΩΦΑΡΜ του Βασίλη Χαλκίδη. Το μεσημέρι της Τετάρτης 25/4, υπογράφηκε η μεταβίβαση των μετοχών και έγιναν οι αλλαγές στο νέο διοικητικό συμβούλιο. Στη νέα διοίκηση εισήλθαν μετά τις παραιτήσεις των....
εκπροσώπων της ΑΤΕ, οι μέτοχοι Ταμπαρόπουλος και Βαδόλας και μετά την παραίτηση του προέδρου Χρ. Γερούκη, ο Χρήστος Γιαννακάκης, ο οποίος αποχωρεί από την ΑΛΜΜΕ.

"Είμαστε ευτυχείς γιατί ολοκληρώνουμε την πρώτη ιδιωτικοποίηση. Δεν είναι μεγάλη εταιρεία η ΕΛΒΙΖ αλλά είναι σημαντική. Χαιρόμαστε διότι οι νέοι μέτοχοι είναι αυτοδημιούργητοι, κι έχουν αναπτυξιακό πλάνο για την εταιρεία" δήλωσε ο πρώην πλέον πρόεδρος Χρ. Γερούκης.
Από την πλευρά των μετόχων, ο Βασίλης Χαλκίδης δήλωσε ότι ολοκληρώθηκε μια πολύμηνη και τυπική διαδικασία. "Το αποτέλεσμα ήταν καλό και για την ΑΤΕ αλλά και για εμάς. Είμαστε τολμηροί διότι κάνουμε μια επένδυση σε έναν τομέα που δεν βρίσκεται και στα καλύτερά του. Πιστεύω ότι μέσα από τις παρεμβάσεις μας θα έχουμε θετικά αποτελέσματα. Θα παράξουμε ζωοτροφές καθαρές, πιστοποιημένες, και απαλλαγμένες από μικροτοξίνες και υπολείμματα φυτοφαρμάκων".
pliroforiodotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: