Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

KAI ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Σύμφωνα με το portal laikoyra.gr η δήμαρχος της Βέροιας είναι θετική στο ενδεχόμενο να γίνουν τα στρατόπεδα λαθρομεταναστών. Διαβάστε τι έγραψε το portal: Η δήμαρχος της Βέροιας για το θέμα στρατοπέδων λαθρομεταναστών μετά από επικοινωνία που είχαμε μαζί της να μας πει τι γνώμη έχει και να μεταδώσουμε την γνώμη της μας απάντησε αν είναι να γίνουν στρατόπεδα λαθρομεταναστών με προδιαγραφές, και να μην τους πετάξουν σαν σκυλιά είναι καλό μας είπε, και ιδιαιτέρως αν δουλεύουν εκεί τοπικά άτομα..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον το κολπο ειναι πλεον το παρακατω.
Ζητησαν οι δημαρχοι (οι πασοκοι πιο πολυ) εαν γινουν τα στρατοπεδα να εφοδιαστουν υλικα (τσιμεντα, σιδερα κτλ) απο την τοπικη αγορα. Αυτο ειναι το πρωτο δελεαρ. Επειτα αρχισαν να παπαγαλιζουν με το θεμα της απασχολησης των δημοτων (της εκαστοτε πολης). Οποτε προσπαθουν να το περασαν με το θεμα της ανεργιας και της αναδουλειας των τοπικων καταστηματων - εμπορων.
Ο σεριφης χρυσοχοιδης με την κινηση να κανει 2 στρατοπεδα στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΜΑΣ (και οχι στην βεροια ή καπου αλλου) , λεει : Εγω κανω 2 στρατοπεδα στον δικο μου νομο. Οι υπολοιποι βουλευτες (του πασοκ) , τι κανετε στις δικες σας περιοχες. Αρα το παιζει και αρχηγος και δειχνει οτι εχει δοντια απεναντι στον βενιζελο ( μην ξεχναμε ο σεριφης χρυσ/δης ειχε δηλωσει οτι θα ηταν υποψηφιος για προεδρος του πασοκ).
Απλα και ομορφα. Τον δικο μας δημαρχο (δημητριαδη) τον βλεπουν πλεον σαν μαριονετα.
Αλλα επειδη ο δημητριαδης εκλεγεται εδω και οχι στην βεροια πρεπει να σηκωσει αναστημα και να κανει γυρισμα στην δημαρχο βεροιας. Συμφωνεις με τα στρατοπεδα? Μπραβο σου , ΠΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ.
Απλα και ομορφα. Διοτι η δημαρχος βεροιας ξερει οτι εαν φερει στρατοπεδα στην βεροια θα την παρουν σηκωτη,
Οποτε το παιζει παπαγαλακι για να ερθουν στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ των υπερβολικα πολλων προβληματων.

Κε Δημητριαδη μην γραφτει το ονομα σας με τα χειροτερα των χειροτερων στην ιστορια της πολης μας.
Καποιος παλια (δεν υπαρχει πλεον) για να βγει δημαρχος και να παρει ψηφους ειχε κανει καταστροφη στον τοπο μας(φερνοντας ξερουμε τι στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ). Ακομα λογια ασχημα λεν για αυτον.

Να ΣΤΑΘΗΤΕ στο υψος των περιστασεων και να προστατεψετε την πολη μας.
Εαν ερθουν τα στρατοπεδα θα γινει χαλασμος.

ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Η ΠΟΝΟΨΥΧΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.
ΤΗΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.

ευχαριστω.
Ενας απλος πολιτης που αγαπαει και νοιαζεται για την πολη του.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για την τεκμηριωμένη τοποθέτηση!δυστυχώς όμως υπάρχουν και κάποιοι ευτυχώς ελάχιστοι που θα σας θεωρήσουν ρατσιστή!δε ξέρουν τι θα πει να φοβάσαι να βγεις έξω στην ίδια σου τη πόλη!