Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟ FACEBOOK

Μια άτυπη προεκλογική περίοδο διανύει η Ελλάδα και όπως ήταν αναμενόμενο είναι η είδηση των τελευταίων ημερών. Περιμένοντας λοιπόν την μεγάλη μέρα των εκλογών οι χρήστες του Facebook δίνουν το δικό τους μήνυμα μέσω μιας φωτογραφίας που με έναν χιουμοριστικό τρόπο εκφράζει την ελληνική πραγματικότητα...

Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία έχει κάνει πάταγο στο Facebook και εκαντοντάδες χρήστες έχουν αναρτήση στο προφίλ τους τη συγκεκριμένη φωτογραφία.
frappedoupoli

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΑΤΙΣΤΟΣ
όταν στις τωρινές δημοσκοπήσεις, ΝΔ + ΠΑΣΟΚ παίρνουν 40-45%, αυτό σημαίνει ότι στις κανονικές εκλογές, θα πάρουν πάνω από 50%, αφού την τελευταία στιγμή αρκετοί θα αλλάξουν γνώμη και θα ψηφίσουν τα παλιά...
ΕΠίσης, τα κόμματα εξουσίας θα 'χρυσώσουν το χάπι', λίγο πριν τις εκλογές. ΑΚόμη και οι εξαγγελίες κατά των λαθρομεταναστών (με τις 30 (!!!) συλλήψεις μέχρι στιγμής) έχουν σκοπό να κάνουν τους ΑΘηναίους του κέντρου να νοιώσουν καλύτερα.
ΣΥνεπώς, στις εκλογές, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα πάρουν περίπου 50+ %. Και θα κάνουν συγκυβέρνηση, συνεχίζοντας την ίδια καταστροφική πολιτική, με τις ευλογίες μας!!!

Το συμπέρασμα: Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!
Κράτιστος

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΑΤΙΣΤΟΣ σε βλεπω απελπισμενο φιλε.
Δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Τα πραγματα θα ηταν ετσι εαν βλεπαμε τηλεοραση. Αλλα εμεις δεν βλεπουμε. Ενημερωση εχουμε πλεον απο εγκυρα blogs( οσο ειναι ακομα ελευθερα).
Σαν ΕΛΛΗΝΕΣ πρεπει να κανουμε αγωνα εστω και μεσα στην οικογενεια μας. Κανεις να μην ψηφισει τα κομματα που μας εφεραν το μνημονιο. Ας ξεκινησουμε απο τα απλα. Και θα φτασουμε στα επομενα. Θα με πεις ειναι λιγος ο καιρος μεχρι τις εκλογες. Θα σε απαντησω οτι η ΕΛΛΑΔΑ μας ποτε δεν ειχε καιρο.
Οποτε ας ξεκινησουμε φιλε ΚΡΑΤΙΣΤΕ την μικρη επανασταση απο τα σπιτια μας, να κανουμε την σπιθα. Οι πολλες σπιθες ομως κανουν ΦΩΤΙΑ .
Για εμενα προσωπικα οποιος ψηφισει πασοκ νδ, καλα να παθει.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΑΙ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ.

akatalogistos