Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ" ΤΟ Κ.Ε.Ρ.ΛΑ.Π. ΑΓΚΑΘΙΑΣ

Η τηλεοπτική εκπομπή "ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ" πραγματοποίησε χτες Κυριακή γυρίσματα στο Κ.Ε.Ρ.ΛΑ.Π. Αγκαθιάς. Η εκπομπή θα προβληθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό 4Ε της Θεσσαλονίκης την ερχόμενη Κυριακή (11/3/2012) στις 12.00 και σε επανάληψη την Τετάρτη (14/3/2012) στις...

17.00. 
Το περιεχόμενο των γυρισμάτων αφορά στις ομορφιές του χωριού, την ιστορία του, τις εκκλησίες, τα μοναστήρια, την καθημερινή ζωή(γεωργία, κτηνοτροφία,καφενεία κλπ), τις δραστηριότητες, την εκπαίδευση, τη γευσιγνωσία, την μοναδική φορεσιά, τα έθιμα, τους χορούς και τα τραγούδια. 
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση στην οποία μαγείρεψαν οι γυναίκες του χωριού ντόπια φαγητά και εδέσματα. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο περιφερειάρχης Κ. Καραπαναγιωτίδης, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φ. Δημητριάδης, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Όλγα Μοσχοπούλου, ο αντιδήμαρχος Ν. Γκαβαρδίνας, ο αντιδήμαρχος Κ. Βενιόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑλ. Γ. Τζίλας και αρκετοί δημοτικού σύμβουλοι. 
Τον συντονισμό και την επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν οι χοροδιδάσκαλοι Σαμαράς Δημήτρης και Καστανά Όλγα. Μετά το τέλος των γυρισμάτων συνεχίστηκε γλέντι στην πλατεία του χωριού.




















Δεν υπάρχουν σχόλια: