Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Γ. ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ: ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΟΧΙ;

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αλεξάνδρειας Γιάννης Ουσταμπασίδης μετά το θέμα που δημιουργήθηκε για τα στρατόπεδα στην πόλη μας, μας έστειλε την παρακάτω δήλωση: 

Τελικά ποσο ευλογημενη μπορει να ειναι αυτη η πόλη; Ενώ σε άλλους δήμους, σε άλλες περιοχές έχουν επιλέξει ένα στρατόπεδο για να βαλουν μεσα τους λαθρομεταναστες εμεις ως πιο προνομιουχοι για ακομη μια φορα θα εχουμε 2 στρατοπεδα συγκέντρωσης. Δεν ειναι τυχαιο καθολου αυτο μια που ξερουν οτι εμεις εδω στην Αλεξανδρεια ποτε δεν κάνουμε τίποτα. Ποτέ μας δεν κινητοποιούμαστε. Ποτε μας δεν αντιδράμε. Μήπως γιατι δεν αγαπαμε τον τοπο μας; Γιατί άραγε; Μήπως ήρθε η ώρα να ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ; Ηδη σε γυρω περιοχες εχει ξεσηκωθει ο κοσμος. Εμας μας νοιαζει η οχι; Ηδη τα προβληματα με τις κλοπες ειναι τεραστια. Δεν εχουμε καλη αστυνομευση..Τι περιμενουμε φιλοι μου.....ΤΙ;

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα στρατοπεδα ειναι υποψηφια και δεν εχουν ακομη επιλεγει.
Τα συγχαρητηρια μου ακομη μια φορα στο ΜΕΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚ ΝΗΣΙΟΥ ΟΡΜΟΜΕΝΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο εμπορικός σύλλογος ως τι ακριβώς παίρνει θέση?

Ανώνυμος είπε...

Για πρότεινε μας κύριε πρόεδρε τι πρέπει να κάνουμε.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ είπε...

1ον "φίλε" ανώνυμε...και κακός γράφεις ανώνυμα...αν ήξερες την ιστορία του εμπορικού συλλόγου δεν θα ρωτούσες.η τοποθέτηση μου είναι πρώτα ως ενεργός δημότης αυτής της πόλης που τόσο αγαπώ και προσπαθώ για αυτήν από το πόστο που έχω αναλάβει τόσο εγώ όσο και όλοι όσοι είμαστε στην διοίκηση.. εμείς "φιλε" ανώνυμε κάνουμε τον αγώνα μας με στόχους και επιχειρήματα. Διεκδικούμε και δεν κρινουμαι και κρυβόμαστε πίσω απο μια λέξη "ανώνυμος". όταν και εσύ αποφασίσεις να εκτεθείς θα μπορέσουμε να κάνουμε έναν γόνιμο διάλογο.προς το παρόν θα σε συμβούλευα με όλη την καλή διάθεση που έχω να μάθεις τι εστι εμπορικός σύλλογος στην Αλεξάνδρεια. Τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε επιπέδο νομού.Και κάτι τελευταίο...το ότι έχεις σήμερα ΕΚΑΒ(ασθενοφόρα) στην Αλεξάνδρεια στον εμπορικό σύλλογο το οφείλεις.Το γιατί ψάξε αγαπητέ μου "φίλε" να το βρεις. Ότι σου γράφω το κάνω με όλη την καλή μου διάθεση και θα χαρώ οπως προείπα να κάνω ένα γόνιμο διάλογο μαζί σου προκειμένου να καταλάβεις και να μάθεις.Σε ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να σου απαντήσω για τα παραπάνω γιατί έστω και μέσω αντιπαράθεσης και διαφωνίας μπορούμε να βρούμε λύση και να κάνουμε κάτι καλό για την πόλη μας...ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΚΡΥ.... ΣΙΓΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΗΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΑΓΑΠΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΒΑΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ Η ΧΩΡΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΗ .. ΕΣΕΙΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ..ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ....
"XXX"

Ανώνυμος είπε...

Εαν γινει στρατοπεδο μεταναστων εδω θα εχουμε μεγαλο προβλημα. Πιστευω μπροσταρης ΠΡΕΠΕΙ να ηταν απο ΧΤΕΣ ο δημαρχος. Αλλα ο δημαρχος διεχνει να τον εχει πιασει υπνηλια. Το θεμα (και μπραβο στο παιδι του εμπορικου συλογου που το ανεδειξε παλι) , ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Το κλεψιμο παει σφεντονα. Αστυνομια ανυπαρκτη. Θα γινουμε νταχαου εχοντας και τους ημεδαπους. Εαν γινει στρατοπεδο συνγκεντρωσης στην πολη μας ΚΑΗΚΑΜΕ!!!!! Ας βγει καποιος μπροστα να ακολουθησουμε ολοι. Οι πολιτικη ηγεσια του τοπου και ο δημαρχος δεν δειχνουν καμια διαθεση (για αυτο φευγουν και οι δημοσιες υπηρεσεις.)
Ας το κανουμε ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Και εγω θα ήθελα φίλε να κρατάς τις συμβουλές σου για τον εαυτό σου και για οποίους θέλουν να τις ακούν.Τέλος έχεις γράψει ένα ολόκληρο κείμενο σχετικά με τον αν πρέπει να γράφω ανώνυμα(μου δίνει το δικαίωμα το φόρουμ)και αναλύοντας μας το έργο του εμπορικού συλλόγου,χωρίς πάλι να προτείνεις λύση στο θέμα των στρατοπέδων ενισχύοντας την αρχική μου άποψη ότι γράφεις και βγάζεις ανακοινώσεις απλά για να τις βγάζεις.το όλο θέμα δεν έχει να κάνει με την προσφορά του συλλόγου που σίγουρα είναι τεράστια.

Ανώνυμος είπε...

Χαλαρωστε και μη μοιραζετε εξ αρχης ευθυνες αδιαφοριας στη δημοτικη αρχη!!! το θεμα βγηκε χθες στη δημοσιοτητα και πιστευω πως ο δημαρχος θα αντιδρασει, μη βιαζεστε και μην περιμενετε τον αλλο στη γωνια!
Οσο για τον Προεδρο του εμπορικου συλλογου καλα κανει και παρεμβαινει, εκπροσωπει συλλογο της πολης και εχει το δικαιωμα να ασχολειται ενεργα με τα θεματα της!
Εσεις που ευκολα ζητατε να ενεργησει ο δημαρχος δε βλεπω να καυτηριαζεται την πολιτικη του Υπουργο που ειναι και συντοπιτης μας!! Τυχαιο;.... δε νομιζω!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το 1ο το έγραψες πρόεδρε το 2ο ακόμα το περιμένουμε φανταζόμαστε ότι η απάντηση σας στο κακό και κατώτερο ανώνυμο έχει και συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γιάννη (Ουσταμπασίδη).
1.Μιλάς λίγο ειρωνικά στον 'ανώνυμο' κύριο
2. Κάνεις ορθογραφικά λάθη.

Αγαπητέ 'ανώνυμε'
1. Να είσαι σίγουρος ότι ο εμπορικός σύλλογος θα κάνει ότι μπορεί, συλλογικα΄και ατομικά για να μην έρθουν εδώ τα καραβάνια της συμφοράς. Θα το δεις!
2. Έξω από το χορό... (την ξέρεις την παροιμία;) Εάν δεν είσαι επαναστάτης του καναπέ και εσύ, όταν αρχίσουν οι ετοιμασίες, βγες μπροστά μόνος σου.
ΚΡΑΤΙΣΤΟΣ