Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ;
Συνήθως, δεν μπορείτε να δείτε τη μικροβιακή αλλοίωση. Η καλύτερη στρατηγική είναι να αποτραπεί η αλλοίωση με τον κατάλληλο χειρισμό των τροφίμων. Εάν τρόφιμα φαίνονται ακατάλληλα, μυρίζουν ή έχουν άσχημη γεύση, δεν πρέπει να φαγωθούν.
meacolpa
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου