Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ..


 Βράδυ Σαββάτου σήμερα και ορισμένοι από εσάς ήδη προετοιμάζεστε για την βραδινή σας έξοδο. Όσοι δεν μείνετε σπίτι λοιπόν, προτιμήστε και σήμερα για την διασκέδασή σας τα μαγαζιά της Αλεξάνδρειας. 

Από events, στo Desperado ροκάρει ο dj Zisis σε ένα blues-classic & hard rock set. Στο Daccapo θα παίξει τις μουσικές του ο dj Simos. Το Jeez υποδέχεται τον cj Makis X. Στο Mezzo θα βρεθεί guest dj από το Bar Markiz με ελληνικά ακουσματα. 
Μείνετε και σήμερα στην Αλεξάνδρεια, στηρίξτε την!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

na meinoume alexandria k apo ts 12:30 na vgainei i astunomia gia n xamilwsei i mousiki???kalutera na katsw spiti...

Ανώνυμος είπε...

Αν έμενες στο πεζόδομο θα καταλάβαινες γιατί έρχεται η αστυνομία. Εσένα όταν δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς το ευχαριστιέσαι δηλαδή. Αν την ώρα που γυρνάς από έξω πας να κοιμοιθείς και βάλει ο γείντονας τέρμα μουσική τι θα κάνεις;
Ας σοβαρευτούν τα καταστήματα επιτέλους. Να μην κάνοθυν τσιγγουνιές στα ηχομονωτικά συστπήματα. Στη θεσσαλονίκη δηλαδή πως γίνεται πάνω από τα μαγαζιά της παραλίας να μην ακούγεται τίποτα;
Επίσης σε πολλά μαγαζιά της Αλεξάνδρειας τώρα τελευταία δεν μπορείς να ακούσεις τι "φωνάζει ο διπλανίος" διότι οι dj νομίζουν πως είναι σε κανένα house party στην Ibiza.