Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ-ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΜΩΣ; (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησαν επιτέλους οι εργασίες του μεγάλου έργου ανάπλασης της πόλης μας. Ξεκίνησαν χτες, ωστόσο με παρουσία της αστυνομίας κατά τη χτεσινή έναρξη των εργασιών σταμάτησαν και σήμερα συνεχίστηκαν όπως φαίνεται στα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την οδό Μακεδονομάχων. Πολλά ακούγονται και ακόμα περισσότερα κυκλοφορούν σχετικά με....
το θέμα. Όποια και αν είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα, καλό θα ήταν να τα βρουν μεταξύ τους και να πορευτούν ομαδικά για καλό όλων και κυρίως της Αλεξάνδρειας. Δείτε τις εικόνες: 







3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια , δηλαδή αν είναι να γίνει κάποιο έργο δεν πειράζει αν πέφτουν μίζες. Επίσης το νόμιμο δεν είναι & ηθικό πάντα. Ξέρουμε καλά τι παίχτηκε αλλά πως να μιλήσετε αφού είστε βολεμένοι για τα καλά!

Ανώνυμος είπε...

Αλλο 1 σαπιο κομματι του τοπου μας. Ντροπη σου Κ.δημητριαδη. Η σιωπη δεν ειναι παντα χρυσος. Εκτος και εαν χρυσονονται και οι 2 πλευρες. Οποτε και οι 2 ειναι χρυσοι. Τα λογια περιτα. Η ΠΡΑΞΗ του απλου πολιτη? ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ? ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ νδ και πασοκ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ. ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΣΑΣ ΞΑΠΟΣΤΕΛΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Η εφημερίδα που κρύβεται πίσω από το blog δεν μπορεί να πει τίποτα κακό για το έργο.
Το έργο το κατασκευάζει ο εργοδότης του ιδιοξτήτη του blog.
Μούγκα στη στρούγκα.