Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΛΕΥΚΑΔΙΑ 2-1 (ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, η ομάδα της Αλεξάνδρειας νίκησε εντός έδρας τα Λευκάδια με 2-1. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ζαμπρόπουλου ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με εξαίρεση τα πρώτα έντεκα λεπτά στα οποία δέχτηκαν και το....

γκολ των φιλοξενούμενων. Στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση έχοντας κορυφαία στιγμή του πρώτου ημιχρόνου το δοκάρι του Θαμνίδη. Τα Λευκάδια κράτησαν το 0-1 και το πρώτο ημίχρονο τελείωσε. 
Στην επανάληψη οι πράσινοι έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους και η ισοφάριση ήταν θέμα χρόνου. Στο 61’ ο Χαλβατζής έφερε το παιχνίδι στα ίσια και οχτώ λεπτά αργότερα ο Θαμνίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι χάρισε τη νίκη στην Αλεξάνδρεια. 
Φάσεις και γκολ 
10’: Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα με την άμυνα της Αλεξάνδρειας να προλαβαίνει τον Έξαρχο που έβγαινε μόνος με τον Λαμπριανίδη και να διώχνει σε κόρνερ. 
11’: Το κόρνερ εκτελείται, η μπάλα δεν απομακρύνεται από την άμυνα, φτάνει στον Βάκιανη που από το ύψος της μεγάλης περιοχής κάνει το σουτ, η μπάλα κοντράρει σε σώματα, στέλνει τον Λαμπρόπουλο στην απέναντι γωνία και καταλήγει στα δίχτυα (0-1). 
17’: Η απάντηση της Αλεξάνδρειας με τον Ζωγράφο να δοκιμάζει το πόδι του από μακρινή απόσταση και τον Κωνσταντινόπουλο να διώχνει με εκτίναξη σε κόρνερ. 
19’: Ο Θαμνίδης στην μεγάλη περιοχή των Λευκαδιών προλαβαίνει τον Κωνσταντινόπουλο, περνάει την μπάλα από πάνω του και την στέλνει στην οριζόντια δοκό των φιλοξενούμενων. Μία φάση στην οποία ζήτησαν πέναλτι οι γηπεδούχοι σε μαρκάρισμα πάνω στον Θαμνίδη από τον πορτιέρο των Λευκαδίων. 
20’: Μετά από κόρνερ που εκτελείται για την Αλεξάνδρεια από τα δεξιά, στο 2ο δοκάρι ο Χαλβατζής πιάνει την εξ επαφής με την εστία κεφαλιά, η μπάλα σκάει στο έδαφος και απομακρύνεται με υπερένταση από τον Κωνσταντινόπουλο. 
35’: Μακρινό σουτ του Ζωγράφου μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Κωνσταντινόπουλος. 
37’: Και πάλι ο Ζωγράφος αιφνιδιάζει τον αντίπαλο τερματοφύλακα από μακριά με την μπάλα να φεύγει έξω. 
47’: Σέντρα του Χαλβατζή από δύσκολη θέση στα δεξιά, ο Χαλβατζής πιάνει την κεφαλιά αναγκάζοντας τον Κωνσταντινόπουλο σε δύσκολη απόκρουση. 
59’: Αντεπίθεση των Λευκαδίων από τα δεξιά με τον Γιαουτζή που κάνει την παράλληλη συρτή σέντρα στον Έξαρχο στην απέναντι πλευρά, εκείνος κάνει το ψύχραιμο σουτ περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του Λαμπριανίδη και ο Πατρίκας πάνω στη γραμμή σώζει την ομάδα του από βέβαιη παράβαση. 
61’: Μετά από άψογη συνεργασία των πρασίνων ο Θαμνίδης βγάζει την σέντρα από δεξιά και ο Χαλβατζής από κοντά με δυνατό σουτ ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους (1-1). 
69’: Ατομική προσπάθεια του Ιτούδη από δεξιά που θα μπει στην αντίπαλη περιοχή, θα ανατραπεί από τον Σαρμπίνο και ο διαιτητής της συνάντησης αμέσως θα δείξει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Θαμνίδης που θα γράψει το 2-1. 
87’: Ο Πατρίκας θα αντικρύσει την 2η κίτρινη κάρτα και θα αποβληθεί από το παιχνίδι.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Λαμπρόπουλος, Ιτούδης, Αντάμης (88’ Αγγελάκης), Πατρίκας, Παπαδόπουλος, Αβραμόπουλος, Αβραμίδης, Ζωγράφος, Χαλβατζής, Τσαλώνης (86’ Πιπιλιάρης), Θαμνίδης (79’ Πήχας)
ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Κωνσταντινόπουλος, Μωυσιάδης, Σαρμπίνος (77’ Κοτζαχρήστος), Κουβατσίδης, Σίμος, Τζεϊρανίδης, Συμπεθέρης, Γιαουτζής, Ζούρκος, Έξαρχος, Βακιάνης (73’ Παντζής)

Σε λίγο σχολιασμός και παραλειπόμενα από τον Τάσο Ντομουχτσή και η δήλωση του Γιάννη Ζαμπρόπουλου για την μεγάλη νίκη της Αλεξάνδρειας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: