Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΣΧΟΛΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΒΕΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

Εχεται δίκαιο για το στενάκι δίπλα στο πρώτο δημοτικό άλλα εντελώς άδικο για τους άλλους δρόμους .οι φωτογραφίες που αναρτήσατε το επαληθεύουν.
Σημειώνω ότι αγνοείτε το γεγονός ότι ο δήμος Αλεξανδρείας δεν είναι μόνο η πόλη.
Καθώς και ότι την ίδια ώρα τα μηχανήματα και το προσωπικό δεν γίνεται να είναι σε όλους  τους δρόμους του διευρυμένου δήμου.
Οφείλω να σας πληροφορήσω (από την πλευρά των εργαζομένων ) ότι είμαστε εδώ 24 ώρες .
Έχουμε να κοιμηθούμε 3 μέρες και είναι ενοχλητικό να μιλάτε με αυτό τον τρόπο.
Αναγνώστης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω να κατηγόρησε το μπλογκ τους εργαζόμενους. Εσας όπου σας λένε να πάτε εκεί θα πάτε. Και μπράβο σας και συγχαρητήρια για τα ξενύχτια σας. Βεβαίως ο Δήμος θα μπορούσε με ιδιώτες να καθάριζε πιο καλά την Πόλη . Πάντως στις φωτογραφίες φαινεται να πέρασε μηχάνημα μόνο από τη Βετσοπούλου , γιατί στους άλλους δρόμους το χιόνι φαίνεται καθαρά στη μέση του δρόμου και οι ροδιές από δίπλα. Στη Βετσοπούλου όχι

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΔΑ αν δεν το γνωρίζεται βρίσκετε σε οικονομική κρίση.. θα ήταν πιο σωστό κατα την σεβαστή σας γνώμη να πήγαιναν ιδιώτες και να ήταν απλήρωτοι; τότε θα υπήρχαν άλλα προβλήματα σωστά; μπράβο σαν πολίτης στον κύριο Δημητριάδη αν και πλέον σε μεγάλο δήμο προσπάθησε να καθαρίσει τον δήμο τουλάχιστον προσπάθησε.. χιόνι είχε θέλετε ολα να είναι στη εντέλεια.. το συγκεκριμένο blog πολιτικοποιήστε πολύ μόνο αρνητικά..