Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Με απόφαση του Δημάρχου Αλεξάνδρειας που εξεδόθη σήμερα στις 21:00, όλα τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά) εντός ων διοικητικών ορίων του Καλλικράτειου Δήμου Αλεξάνδρειας θα παραμείνουν κλειστά και την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών που συνεχίζουν να επικρατούν στη περιοχή του Δήμου.
Αντίθετα, όλα τα Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εντός...
των διοικητικών ορίων του Καλλικράτειου Δήμου Αλεξάνδρειας, θα λειτουργήσουν κανονικά την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012.
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση στο επίσημο site του δήμου Αλεξάνδρειας ΕΔΩ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσαν να καθαρίσουν τουλάχιστον τα πεζοδρόμια και τους δρόμους.Πώς θα πάνε τα παιδιά αύριο στο σχολείο?Και ποιος θα έχει την ευθύνη αν πέσουν? Όλα είναι ήδη παγωμένα έξω!

Ανώνυμος είπε...

Εχει δικιο...Ολα ειναι παγωμενα...Δεν ειναι λογικη αυτη η αποφαση!!!

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι κίνδυνοι για τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων είναι το ίδιο πιθανοί με τους μαθητές των δημοτικών που θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι θα παρέμεναν όλα τα διαλείμματα εντός του κτηρίου ενώ οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου ποιος εγγυάται ότι δεν θα βγουν στην αυλή;
Ποιος άραγε σκέφτηκε τους εκπαιδευτικούς που πρέπει να ξεκινήσουν ώρες νωρίτερα εν μέσω παγετού για να πάνε στο σχολείο τους;
Θα ισχυριστεί κάποιος ότι είναι η δουλειά τους. Σωστά, είναι η δουλειά τους αλλά αυτή μπορεί να αναπληρωθεί και θα αναπληρωθεί αυτή που χάθηκε τις προηγούμενες μέρες.
Είναι τουλάχιστον άστοχη η απόφαση της διοίκησης του δήμου Αλεξάνδρειας να διαχωρίσει τους μαθητές και να διαβαθμίσει τους κινδύνους.
Έχει ακόμα ώρα να το ξανασκεφτεί και να αλλάξει την απόφασή της.

Ανώνυμος είπε...

Στη Βέροια και στη Νάουσα με λιγότερο χιόνι από την Αλεξάνδρεια όλα τα σχολεία θα είναι κλειστά. Εδώ φαίνεται ότι τα παιδιά μπορούν να πάνε στο σχολείο με σκι!

Ανώνυμος είπε...

Οι κίνδυνοι για τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων είναι το ίδιο πιθανοί με τους μαθητές των δημοτικών που θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι θα παρέμεναν όλα τα διαλείμματα εντός του κτηρίου ενώ οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου ποιος εγγυάται ότι δεν θα βγουν στην αυλή; Ποιος άραγε σκέφτηκε τους εκπαιδευτικούς που πρέπει να ξεκινήσουν ώρες νωρίτερα εν μέσω παγετού για να πάνε στο σχολείο τους; Θα ισχυριστεί κάποιος ότι είναι η δουλειά τους. Σωστά, είναι η δουλειά τους αλλά αυτή μπορεί να αναπληρωθεί και θα αναπληρωθεί αυτή που χάθηκε τις προηγούμενες μέρες. Είναι τουλάχιστον άστοχη η απόφαση της διοίκησης του δήμου Αλεξάνδρειας να διαχωρίσει τους μαθητές και να διαβαθμίσει τους κινδύνους. Έχει ακόμα ώρα να το ξανασκεφτεί και να αλλάξει την απόφασή της.

Ανώνυμος είπε...

pragmatika h apofash den einai logikh

Ανώνυμος είπε...

Ας περάσει κάποιος μπροστά από το 2ο Γυμνάσιο να δει τι γίνεται...Δεν μπορεί να μπεί εύκολα κάποιος από τα χιόνια στην αυλή του σχολείου και φυσικά δεν μπορεί να περπατήσει στο πεζοδρόμιο!

Ανώνυμος είπε...

Δυστηχώς δεν εχουμε την δυνατότητα να έχουν τα παιδιά μας μποτες του σκι ή απρέ σκι ή οπως αλλιως τις λενε..... ουτε γαλότσες..... μετά βίας εχουν ενα αθλητικό κ ενα μποτακι φυσικά για ζεστα ποδια κ οχι για σκι ή για νερό ...........
άντε και γλυτώσανε την γλυστρα απο τα χιονια που ειναι παντου μεσα στην πολη ακομη...... τα βρεγμενα ποδια πως θα τα ζεστανουν στα κρυα σχολεια?????? εδω υπο κανονικες συνθηκες κανουν μαθημα με μπουφαν κ κρυα ποδια.......
μηπως να το ξανασκεφτουνε ??????

Ανώνυμος είπε...

Καλά παν καλά; Άφησαν ανοιχτά τα Λύκεια;

Ανώνυμος είπε...

Oι υπεύθυνοι ας πάνε στα σχολεία της πόλης που είναι σήμερα ανοιχτα και ας μετρήσουν τη θερμοκρασία στις τάξεις των σχολείων.Πόσοι από αυτούς γνωρίζουν ότι μαθητές ακόμα και των δημοτικών σχολείων κάνουν μάθημα σε 13 βαθμούς κελσίου ?