Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ!

Το είδαμε στο facebook και από τα πολλά likes που πήρε καταλάβαμε ότι δεν άρεσε μόνο σε μας αλλά και σε πολλούς από εσάς. Το πεντακάθαρο πεζοδρόμιο μπροστά στο κατάστημα του συμπολίτη μας Βασίλη Βαγενά, παρά την παγωνιά και την χιονόπτωση. Έτσι εξυπηρετείται πιο εύκολα και ο πελάτης και ο ίδιος ο καταστηματάρχης. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το συγκεκριμένο παράδειγμα.  

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν γράφετε και για το κατάστημα του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου, που δεν το έχει καθαρίσει καθόλου; Μπράβο στον Κύριο που γράφετε για το πεντακάθαρο πεζοδρόμιο , αλλά Πρόεδρος να δίνει τέτοιο παράδειγμα; Για τις καρέκλες είναι μόνο;

Ανώνυμος είπε...

Ο προεδρος του Εμπορ. Συλ. λειπει στο εξωτερικο εδω και 10 μερες!Επομενως πριν κρινουμε τον οποιονδηποτε καλα θα κανουμε να ενημερωνομαστε πρωτα.Εξαλλου εκτος απ το συγκεκριμενο, καλο παραδειγμα του ρεπορταζ,υπαρχουν πολλα στη πολη μας οπως και εντος του Εμπ.Συλ.!

Ανώνυμος είπε...

πισω απο εναν "ανωνυμος ειπε" πολλα λετε...οταν θα πειτε και ποιος ειστε κυριε ανωνυμε θα σας απαντησω...


Δημητρης

Ανώνυμος είπε...

και αλλοι καθαρισαν τα μαγαζια τους κυριε blogger αλλα δεν τους φωτογραφισατε!!μηπως πηγαινετε κατα παραγγελια.........???

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου;

Ανώνυμος είπε...

Eσεις κυριε με το πρωτο σχολιο που κατηγορειτε κιολας καποιον πισω απο το Ανωνυμος δεν κρυβεστε;;Πως τοτε σχολιαζετε τον επομενο ''ανωνυμο'' ;; Πεστε μας και εσεις πρωτα το ονομα σας και ας πει και ο αλλος κυριος μετα.Γιατι δεν το θεωρω και πολυ τυχαιο που απο ολα τα μαγαζια της πολης ασχολειστε με ενα συγκεκριμενο ονομα.