Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012
ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΑΥΓΟ
Αν το αβγό είναι ραγισμένο, δεν υπάρχει λόγος να το πετάξετε, μπορείτε να το βράσετε, χωρίς να βγει το ασπράδι στο νερό:
Τρίψτε το ραγισμένο αβγό με μία φέτα λεμόνι και το αβγό θα βράσει χωρίς να βγει το ασπράδι στο νερό.
meacolpa
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου