Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

TA ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Μπορεί τα υψηλά μποφόρ να μην έχουν υποχωρήσει ακόμα, όμως οι περισσότεροι από εσάς ζείτε ένα καυτό καλοκαίρι κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Η σημερινή μέρα με την Σελήνη στον Λέοντα να σχηματίζει όμορφες και ευνοϊκές όψεις έχει την πρόθεση να κάνει κάθε έναν από εσάς ένα αυτόφωτο αστέρι. Μπορείτε μάλιστα να γίνετε οι ήρωες της ημέρας και......
να προσφέρετε ένα μοναδικό υπερθέαμα. Να νοιώσετε πρωταγωνιστές της ζωής είτε μαγειρέψετε ένα γκουρμέ γεύμα, είτε αφιερωθείτε στον έρωτα, είτε κάνετε οτιδήποτε άλλο. Και όσον αφορά τις γυναίκες, αν ένας άγνωστος άντρας σας πει «λάμπεις», μην το απαντήσετε «χαίρω πολύ Νίτσα», ευχαριστήστε τον για τη φιλοφρόνηση!

ΚΡΙΟΣ
«Ερωτοχτυπημένοι»
Σήμερα, προτεραιότητά σας είναι η διασκέδαση και ο έρωτας. Έχετε όλη τη μέρα δική σας για να οργανώσετε μια γιορτή, να ετοιμαστείτε για ένα ευχάριστο γεγονός ή απλά να παίζετε όλη μέρα ρακέτες στην παραλία. Η αδρεναλίνη που κυλά μέσα σας είναι σε υψηλά επίπεδα και πρέπει να εκτονωθεί για αυτό, αν δεν θέλετε να «φαγώνεστε» με τους άλλους, ρίξτε το στον υγιή ανταγωνισμό. Οι γεννημένοι του β' δεκαημέρου είναι πολύ πιθανόν να βρείτε τον έρωτα σε ένα «διπλωμάτη».

ΤΑΥΡΟΣ
«Καλωσορίσατε»
Θέματα σπιτιού μπορούν να διευθετηθούν σήμερα ενώ οι σχέσεις σας με τα κοντινά σας πρόσωπα μπορούν να γίνουν πιο όμορφες και πιο ευχάριστες. Ίσως θελήσετε να κάνετε το τραπέζι σε πρόσωπα που αγαπάτε ή να μαγειρέψετε κάτι ξεχωριστό για να ευχαριστήσετε τους εκλεκτούς της καρδιάς σας. Με τον Ερμή ανάδρομο ίσως σας δημιουργηθούν κάποια διλήμματα. Περιμένετε και τα πράγματα θα ξεδιαλυθούν. Οι γεννημένοι του 1976 είναι πολύ πιθανόν να τα «παίξετε» από την έλλειψη ισορροπίας στον τομέα της εργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Για πού το βάλετε;»
Με τη Σελήνη στον Λέοντα κάποιες σημαντικές επαφές σάς έχουν όλη μέρα στο τηλέφωνο, το αγαπημένο σας χόμπι. Παράλληλα, είτε για λόγους ευχαρίστησης είτε για θέματα που σχετίζονται με παιδιά, διακοπές και φυσικά τον έρωτα βρίσκεστε στους δρόμους. Το πιθανότερο είναι να μη βάλετε μιλιά μέσα σας και ως εκ τούτου θα απολαύσετε την οποιαδήποτε διαδρομή. Λάθη και παραλείψεις ίσως αποδειχτούν η αχίλλειος πτέρνα σας. Οι γεννημένοι του 1970 ίσως δεχτείτε μια πρόταση γάμου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Απολαυστικές αγορές»
Μπορεί σε γενικές γραμμές να είστε από του πιο σφιχτοχέρηδες του ζωδιακού όμως σήμερα δεν διστάζετε να χαλάσετε χρήματα για κάτι που θα είναι τόσο ωραίο όσο ο λαμπερός ήλιος. Φανταχτερά ρούχα, πολυτελή αντικείμενα και στιλάτα αξεσουάρ μπορεί να γίνουν δικά σας με την πολύ καλή δικαιολογία ότι τα βρήκατε σε ακαταμάχητη τιμή. Σιγουρευτείτε για το νούμερο για να μην τρέχετε για αλλαγές. Οι γεννημένοι του 1989 ίσως φτιάξετε ή επιδιορθώσετε κάτι μέσα στο σπίτι.

ΛΕΩΝ
«Σαν σταρ»
Σήμερα είναι η μέρα σας, όλα τα φώτα πέφτουν πάνω σας και εσείς δεν χάνετε πόζα από κάμερα και φωτογραφικό φακό. Κάτι το χτένισμα σας, κάτι το fashion look σας, κάτι το γεμάτο αυτοπεποίθηση παράστημα σας στρέφουν τα βλέμματα όλων επάνω σας και εσείς καμαρώνετε σαν νυφούλα στα σκαλιά της εκκλησίας. Με τον Ερμή ανάδρομο ίσως αλλάξετε γνώμη για μια προσωπική σας επιλογή. Οι γεννημένοι του 1973 πολύ πιθανόν να ξεστομίσετε λόγια που θα προκαλέσουν αντιδράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Που κρύβεστε;»
Με τη Σελήνη στον 12ο τα μόνα πάρτι που μπορούν να σας προκαλέσουν ενδιαφέρον είναι τα πριβέ. Σήμερα, θέλετε μια ευχάριστη και ταυτόχρονα ακτινοβόλα ηρεμία. Θα επιλέξετε δραστηριότητες που θα σας επιτρέψουν να έρθετε κοντά στην εντός δύναμή σας και θα αισθανθείτε ευτυχισμένοι και περήφανοι για τα όμορφα συναισθήματα που κρύβετε μέσα σας. Επιπλέον, ίσως κάνετε κάποιες κρυφές συναντήσεις. Οι γεννημένοι του 1984 δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στα έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
«Ουρανοκατέβατη ευτυχία»
Στόχοι, προσδοκίες, φίλοι, ομαδικές δραστηριότητες όλα μπαίνουν στο μίξερ του μυαλού σας και σας ζητούν να γίνετε ο σκηνοθέτης μιας ταινίας που θα συμπεριλαμβάνει όλα τα παραπάνω αλλά και ό, τι απρόβλεπτο και πρωτοποριακό σας κατέβει. Το επιχείρημα, όσο ενδιαφέρον κι αν ακούγεται αλλά τόσο σας προβληματίζει γιατί δεν έχετε πάρει κάποιες οριστικές αποφάσεις. Με τον Ερμή ανάδρομο οι καθυστερήσεις είναι αναπόφευκτες για αυτό, μην ξεχνάτε να ζείτε το τώρα. Οι γεννημένοι του 1978 ίσως ξεκινήσετε γυμναστική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Κοιτάτε ψηλά»
Το ενδιαφέρον σας σήμερα στρέφεται κυρίως στο πρεστίζ σας, στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία και τις life style εκδηλώσεις. Σε όλα φροντίζετε να αποτελείτε μια απαστράπτουσα και ακτινοβόλα παρουσία που κανείς δεν θα μπορεί να της πει την απαγορευμένη λέξη, ούτε να την ξεστομίσω δεν επιτρέπεται αλλά θα τολμήσω να την γράψω... «όχι». Με τον Ερμή αναδρομή ίσως σας ξεφύγουν πράγματα που δεν θέλετε. Οι γεννημένοι του 1971 θα εντείνετε δραστηριότητες όπως η προσευχή, ο διαλογισμός, η γιόγκα και συναφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Και κάτι ευχάριστο»
Μακριά, πολύ μακριά θα ταξιδέψετε σήμερα, νοητικά ή πραγματικά ενώ δεν αποκλείεται και να ξεφύγετε ευχάριστα, λόγω ειδήσεων που θα σχετίζονται με το εξωτερικό, τη δικαιοσύνη ή την εκπαίδευση. Αν και υπάρχουν πολλά μπρος – πίσω σε αυτά τα θέματα, σήμερα βλέπετε φως στο τούνελ και αυτό αξίζει να το γιορτάσετε και με το παραπάνω. Δεν αποκλείεται μάλιστα, τα καλά μαντάτα να τα ανακοινώσετε μέχρι στους συγγενείς στην Αυστραλία. Οι γεννημένοι του 1971 θα παντρευτείτε ή θα συνεργαστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Με ένα χαμόγελο κάτω από τα μουστάκια»
Σήμερα ό, τι και αν κάνετε απαιτεί άκρα μυστικότητα και αυτό όχι γιατί φοβάστε μήπως σας ματιάσουν αλλά γιατί κανένας δεν πρέπει να μάθει τι, πως και γιατί, αν δεν οριστικοποιηθούν κάποιες αποφάσεις. Η ερωτική σας λίμπιντο αγγίζει κόκκινο και η ερωτική κλίνη αποτελεί το εξωτικό θέρετρο του καλοκαιριού. Θέματα που σχετίζονται με οικονομικές υποχρεώσεις ή απαιτήσεις μπορούν να κάνουν τα χείλη σας να χαμογελάσουν. Οι γεννημένοι του 1975 θα κάνετε επαγγελματικές αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Το στέμμα της σχέσης»
Η σχέση με το σύντροφο, ένα συνεργάτη ή έναν πελάτη μπορεί να σας χαρίσει στιγμές ευτυχίας, παρόλο που αυτόν τον καιρό δείχνετε αναποφάσιστοι γύρω από θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Σε κάθε περίπτωση, τις καλές στιγμές τις εκτιμάτε και συνάμα τις επικροτείτε. Παράλληλα, συγγενείς ή άτομα που νιώθετε οικογένειά σας ίσως σας συνοδέψουν στις διακοπές ή συμμετέχετε από κοινού σε ένα ευχάριστο κοινωνικό γεγονός. Οι γεννημένοι του 1976 θα εξετάσετε από όλες τις πλευρές ένα νομικό κώλυμα.

ΙΧΘYΕΣ
«Καθημερινοί βασιλιάδες»
Σήμερα, η μεγαλοπρέπεια θα χαρακτηρίζει τις κινήσεις σας είτε σχετίζονται με το δίπλωμα των ρούχων και το καθάρισμα της κουζίνας είτε πρόκειται για την ανάληψη μιας σημαντικής υπόθεσης στον τομέα της εργασίας. Σε κάποια ζητήματα δεν υπάρχει η δυνατότητα να ειπωθεί ακόμα το τελικό «ναι» όμως αυτό, αντί να σας αποδιοργανώνει, μπορεί να σας δώσει το χρόνο που χρειάζεστε για να εξετάσετε τα θετικά και αρνητικά κάθε πιθανού ενδεχομένου. Οι γεννημένοι του 1975 θα ξανακάνετε κάποιες εξετάσεις.
astrology

Δεν υπάρχουν σχόλια: