Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

TA ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται να αποτελέσει την εκ των έσω αρχή για ριζικές αλλαγές. Παράλληλα, θέματα οικογένειας, στέγης και ακίνητης περιουσίας θα βρεθούν σε μια νέα φάση. Αυτοί που επηρεάζεστε άμεσα είστε οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου. Αξιοσημείωτο είναι βέβαια και το.....
τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό που αναμοχλεύει απωθημένα και αντιδραστικές τάσεις. Πάντως, πέρα από πιθανά τεχνικά ή μηχανικά προβλήματα, όπως και τις ατομικές ή συλλογικές ακρότητες, ενδέχεται να γεννηθούν κεραυνοβόλοι και «ανορθόδοξοι» έρωτες.

ΚΡΙΟΣ
«Χωροταξικές αλλαγές»
Σήμερα, πολλοί από εσάς θα ασχοληθείτε με σχέδια που αφορούν τον χώρο που διαμένετε ή εργάζεστε. Παράλληλα, οι σχέσεις με τα πρόσωπα του στενού οικογενειακού κύκλου μπαίνουν σε μια νέα τροχιά. Η απόφαση να παρέμβετε σε κάποιες σχέσεις μπορεί για εσάς να είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας όμως πολύ πιθανόν να προκαλέσει οργή αντιδράσεων από τους άλλους. Οι γεννημένοι του 1983, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για την πορεία της αισθηματικής σας ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ
«Δρομολόγια»
Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε κάποιες μετακινήσεις για να έρθετε κοντά σε άτομα που νιώθετε οικεία άλλοι θα βάλετε σε προτεραιότητα θέματα που σχετίζονται με μετακομίσεις και οικιακές διευθετήσεις ενώ άλλοι θα θέσετε πρώτο μέλημά σας τις σχέσεις με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Τα ζόρια έρχονται από τον τομέα της εργασίας, καθώς υπάρχει ένταση και πολύ πιθανόν τα νεύρα σας να γίνουν τσατάλια. Κινηθείτε πιο χαλαρά. Οι γεννημένοι του 1989 θα ασχοληθείτε με τη διευθέτηση των οικονομικών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Εστίαση στα αναγκαία»
Σήμερα, δίνετε ιδιαίτερη έμφαση στην απόκτηση των απαραιτήτων για τη συντήρησή σας. Άλλοι από εσάς θα εστιάσετε στην απόκτηση υλικών αγαθών και άλλοι θα επιδιώξετε να συσφίξετε τη σχέση σας με άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν και να σας παρέχουν πράγματα βασικά και ουσιαστικά. Ένας έρωτας με την πρώτη ματιά είναι πολύ πιθανόν ενώ οι σχέσεις που είναι ταμπού θα σας προσελκύσουν περισσότερο. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως τα «χαλάσετε» με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Υπάρχω και εγώ»
Μια νέα εποχή ανοίγεται για τους περισσότερους από εσάς, καθώς θα αποφασίσετε να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Είτε επιχειρήσετε αλλαγές στο παρουσιαστικό σας είτε ξεκινήσετε μια νέα προσωπική δραστηριότητα το σίγουρο είναι ότι θα σας αντιπροσωπεύει. Το τεταμένο κλίμα μέσα στο σπίτι ίσως σας ωθήσει να πάρετε αποφάσεις που σχετίζονται με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Οι γεννημένοι του 1981 θα αργήσετε να λάβετε κάποια χρήματα.

ΛΕΩΝ
«Απόμερα»
Πολλοί θα από εσάς θα βρεθείτε απομονωμένοι είτε για αποτελεί μια εσωτερική ανάγκη είτε γιατί οι σχέσεις με τους άλλους βρίσκονται στο κόκκινο. Μπορεί ο Άρης να επιδιώκει τη συνεργασία στις καθημερινές σας επαφές, εντούτοις ξαφνικές ειδήσεις και απρόβλεπτα γεγονότα πετυχαίνουν το ακριβώς αντίθετο. Αξιοποιήστε τη θλίψη ως κίνητρο για να κάνετε μια αρχή που θα πατά σε πιο γερά θεμέλια. Οι γεννημένοι του 1972 θα παρευρεθείτε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Έτσι ξαφνικά»
Τα σχέδια σας ίσως υποβοηθηθούν από άτομα που νιώθετε οικογένειά σας ενώ κάποιος οργανισμός ή ένωση είναι πιθανόν να δώσει το πράσινο φώς για τη στήριξη βασικών αναγκών σας. Μπορεί οικονομικά να ταλαιπωρήστε πολύ καιρό, ωστόσο δεν το βάζετε κάτω και επιδιώκετε λύσεις. Πολύ πιθανόν να έρθουν με έναν απρόσμενο τρόπο ή εντελώς διαφορετικό από ότι υπολογίζετε. Οι γεννημένοι του 1982 θα ξαναγράψετε την ιστορία της ζωής σας από την αρχή.

ΖΥΓΟΣ
«Πάλι από την αρχή»
Ένα νέο πόστο ή καινούργιες αρμοδιότητες στο χώρο της δουλειάς σάς κάνουν να νιώθετε ότι ξεκινάτε από το μηδέν. Παράλληλα, πολλοί από εσάς ίσως αξιοποιήσετε κάποια γνωριμία με ένα πρόσωπο εξουσίας για να πετύχετε επιδιώξεις που σχετίζονται με την εργασία ή την οικογένεια. Πολύ πιθανόν επίσης ορισμένοι από εσάς να αισθανθείτε ότι για να ισορροπήσετε στην αισθηματική σας ζωή χρειάζεται να τολμήσετε αυτό που φοβάστε. Οι γεννημένοι του 1976 θα σας απασχολήσουν έντονα νομικές υποθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Αλλαγή προσώπων»
Σήμερα, ίσως αποφασίσετε να επιλέξετε ένα νέο νομικό σύμβουλό ή δάσκαλο ή προπονητή με τον οποίο συν τοις άλλοις να υπάρχει μια συναισθηματική επαφή. Πρόσωπα από το πολύ κοντινό περιβάλλον σας ίσως χρειαστεί να νοσηλευθούν ή να κάνουν κάποιες εξετάσεις. Τα ψυχικά κουράγια είναι στα πάνω τους ό, τι και να συμβαίνει ενώ κρυφές οικονομικές συμφωνίες αποτελούν ένα από τα ζητούμενα σας. Οι γεννημένοι του 1978 θα καθυστερήσετε επαφές με δημόσιες υπηρεσίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Διευθετήσεις»
Για πολλούς από εσάς θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα της ερωτικής ηδονής ενώ δεν είστε λίγοι αυτοί που θα επιχειρήσετε να επιτύχετε κάποιους διακανονισμούς ή να κλείστε συμφωνίες όσον αφορά φόρους, επιδόματα, ενοίκια, δάνεια και λοιπές χρηματοπιστωτικές υποθέσεις. Ένα απρόβλεπτο γεγονός ίσως σας αναγκάσει να ακυρώσετε κάποια ευχάριστη δραστηριότητα ή εκδήλωση. Οι γεννημένοι του 1963 θα έχετε καθυστερήσεις σε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Αντιδράσεις»
Είτε με κάποια πρόσωπα έχετε έρθει πολύ κοντά από όσο θα θέλατε και αποφασίσετε να βάλετε ένα τέλος ή θα συνάψατε μια νέα σχέση με ένα πρόσωπο που θα σας κάνει να νιώθετε ότι είναι ο δικός σας άνθρωπος. Από την άλλη, ίσως κάποιοι νιώθετε ότι οι προϊστάμενοι σας, τα πεθερικά, οι γονείς σας ή κάποιο άτομο εξουσίας βάζει εμπόδια στην εξέλιξή σας. Πολύ πιθανόν να συσπειρωθείτε μαζί με άλλους για να ανατρέψετε τα σχέδια τους. Οι γεννημένοι του 1988 θα χτίσετε κάτι νέο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Θα τους ξαφνιάσετε»
Καινούργια εποχή ανοίγει η Νέα Σελήνη σε θέματα υγείας, διατροφής και ποιότητας ζωής. Ήρθε ο καιρός να προσέξετε λίγο παραπάνω κάποιες συνήθειές σας και να πείτε το «ναι» στη βελτίωση της καθημερινότητάς σας. Κάποιες αποφάσεις ίσως σας φέρουν στη δύσκολη θέση να μοιράσετε... ομαδικά εγκεφαλικά με έναν παράξενο τρόπο. Από την άλλη, κάποιες επαφές συνεχώς αναβάλλονται και αυτό σας ενοχλεί. Οι γεννημένοι του 1983 θα πάτε διακοπές.

ΙΧΘYΕΣ
«Υπάρχει χώρος για τη χαρά»
Με τη Νέα Σελήνη στον οίκο των απολαύσεων κάποιοι από εσάς ίσως βρείτε το ταίρι σας, άλλοι θα ξεκινήσετε μια ευχάριστη δραστηριότητα ενώ άλλοι ίσως δώσετε το σύνθημα της εκκίνησης για ένα θέμα που αφορά ένα παιδί ή ένα αγαπημένο πρόσωπο. Προβλήματα με φόρους, ασφάλειες και δάνεια ίσως σας ωθήσουν σε ακραίες οικονομικές λύσεις. Οι γεννημένοι του 1987 είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε εκ νέου μια δίαιτα ή ένα πρόγραμμα γυμναστικής που στο παρελθόν είχε επιτυχία.
astrology

Δεν υπάρχουν σχόλια: