Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

TA ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ

Η σημερινή μέρα βρίσκεται στη μέση δύο σημαντικών τετραγώνων του χθεσινού Άρη – Πλούτωνα και του αυριανού Άρη – Ουρανού και ως εκ τούτου η ένταση θα εναλλάσσεται με την έκρηξη. Είναι πολύ πιθανόν να νιώσετε σαν «σάντουιτς στην τοστιέρα» που δεν έχει διέξοδο διαφυγής, εκτός και αν αποφασίσετε να αποδεχτείτε τα γεγονότα και να προετοιμαστείτε για αυτά που πρόκειται να συμβούν όσο το δυνατόν καλύτερα. Έτσι κι αλλιώς, με τη Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου μπορείτε με την εμπειρία των λαθών του παρελθόντος να χτίσετε ένα νέο «σπίτι» πολύ πιο κοντά στις πραγματικές προδιαγραφές σας.

ΚΡΙΟΣ
«Αφηρημάδα»
Το ενδεχόμενο να ξεχάσετε τα κλειδιά πίσω από την πόρτα και να φωνάξετε τον κλειδαρά είναι πιθανό σήμερα, καθώς το σπίτι αποτελεί το πεδίο όπου θα προκύψουν κάποιες βιασύνες, ζημιές ή ακόμα και εντάσεις. Δεν είστε από αυτούς που μπορούν να ανεχτούν την καταπίεση και ως εκ τούτου είναι πολύ πιθανόν να κάνετε έναν ξαφνικό «μπουμ», αν κάποιος ή κάτι σας τσιγκλήσει. Οι γεννημένοι του 1986 θα τα « βάλετε» με μια ομάδα ή ένωση.

ΤΑΥΡΟΣ
«Οικογενειακές υποθέσεις»
Σήμερα, ενδέχεται να συναντηθείτε με πρόσωπα που έχετε καιρό να δείτε ή ακόμα και να διεκπεραιώσετε κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια. Επειδή παράλληλα θα έχετε πολλά στο μυαλό σας, αφενός καλό είναι να ακολουθήσετε το «σπεύδε βραδέως» και αφετέρου αποφύγετε επαφές με άτομα που σας «ρίχνουν» ψυχολογικά. Οι γεννημένοι του 1975 ίσως κάνετε κάποιες αγορές ή αλλαγές σε τηλέφωνα ή υπολογιστές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Πάρε-πάρε»
Βόλτα στα μαγαζιά θα κάνετε σήμερα μιας και πολλοί από εσάς θα ακολουθήσετε το ρητό «αγόρασε σήμερα για να έχεις αύριο». Θα αισθανθείτε έντονα την ανάγκη να εξασφαλίσετε τα απαραίτητα και λόγω και των εκπτώσεων ίσως εξαφανίσετε ότι υπάρχει στα ράφια. Αισθηματικά θέματα μπορεί να σας βγάλουν εκτός εαυτού και το κινητό σας να πάρει φωτιά. Οι γεννημένοι του 1970 ίσως χρειαστεί να διαλέξετε ανάμεσα σε ένα φίλο ή ένα νέο love story.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Προσωπικές διαδρομές»
Το ενδεχόμενο να «ξεσπάσετε» στα μαλλιά σας ή την εμφάνιση σας σήμερα είναι πολύ πιθανόν, δεδομένου ότι δυσκολεύεστε να τα βγάλετε πέρα με θέματα σπιτιού και οικογένειας και ως εκ τούτου με κάποιο τρόπο θέλετε και εσείς να «αντιδράσετε». Μην αφήνετε τα δυσάρεστα συναισθήματα να σας μαυρίζουν τη ψυχή και δείτε το πρόβλημα ως μια ευκαιρία να μάθετε να ανταπεξέρχεστε σε καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή. Οι γεννημένοι του 1983 πιθανόν να κανονίσετε διακοπές μαζί με φίλους.

ΛΕΩΝ
«Με καλή παρέα πάτε παντού»
Εξεγέρσεις μέσα στις σχέσεις σας ξαφνιάζουν δυσάρεστα και ίσως χρειάζεστε περισσότερο χρόνο από όσο υπολογίζετε για να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να επανέλθετε, έχοντας και πάλι το πάνω χέρι. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα είναι να βρεθείτε στην αγκαλιά της θάλασσας και να έρθετε σε επαφή με άτομα που σας αγαπούν και σας αποδέχονται άνευ όρων. Οι γεννημένοι του 1989 ίσως έχετε πρόβλημα με τις μετακινήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Ξανά μαζί»
Συναντήσεις με φίλους και γνωστούς θα σας θυμίσουν το παρελθόν ενώ είναι πολύ πιθανόν να συμμετέχετε σε μια συλλογική δραστηριότητα που στοχεύει να προστατέψει ένα ιδανικό πρωταρχικής σημασίας. Κάποια απρόοπτα έξοδα είναι μέσα στο πρόγραμμα και από τη στιγμή που ένας λάθος μπορεί να διορθωθεί αποφύγετε να αναλωθείτε σε φωνές και υστερίες για τις οποίες μετά θα αισθανθείτε άσχημα. Οι γεννημένοι του 1987 θα βάλετε ψηλά τον πήχη όσον αφορά θέματα σπιτιού.

ΖΥΓΟΣ
«Απογαλακτισμός από τους δυνατούς»
Σήμερα, νιώθετε ότι εξαρτάστε από άτομα μεγαλύτερα ή πρόσωπα που έχουν κάποια ισχυρή θέση και αυτό από τη μια σας καταπιέζει αλλά από την άλλη σας δίνει την αίσθηση της ασφάλειας. Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να έχετε την ανάγκη να υψώσετε το παράστημά σας και να πείτε τα παράπονα σας, όμως είναι σημαντικό να έχετε πρώτα κατανοήσει και τη θέση της άλλης πλευράς. Οι γεννημένοι του 1982 ίσως αναβάλλετε μια φιλική συνάντηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Εδώ είμαστε πάλι»
Θέματα που σχετίζονται με δημόσιες υπηρεσίες έρχονται στο προσκήνιο ενώ κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, την εκπαίδευση ή τη δικαιοσύνη έρχονται να σας χτυπήσουν το κουδουνάκι της υπενθύμισης. Ζητήματα σχετικά με την οικία ή το χώρο της επιχείρησής σας συνεχίζουν να σας προβληματίζουν και γι' αυτό είναι καλό να μην βιαστείτε να κάνετε αλλαγές. Μπορείτε, ωστόσο, να ελέγξετε κάποια πιθανά σενάρια. Οι γεννημένοι του 1979 ίσως λάβετε χρήματα από κάποιο φίλο ή συνεργάτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Κόψε- ράψε»
Μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντός σας επικεντρώνεται σε χρήματα που έχετε να λαμβάνετε ή σε οικονομικές υποχρεώσεις που χρειάζεται να τακτοποιήσετε. Κάποιες περικοπές ή ακόμα και κάποιες έκτακτες εισφορές θα σας δυσαρεστήσουν αλλά μετά το αρχικό σοκ θα μπορέσετε να δείτε τα πράγματα μέσα από μια αισιόδοξη οπτική ή να αναζητήσετε λύσεις. Οι γεννημένοι του 1971 ίσως κάνετε ταξίδια με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Κεραυνοβόλα»
Μια νέα σχέση ίσως προκύψει μέσα από ιδιόρρυθμές καταστάσεις ενώ είναι πολύ πιθανόν να σας ωθήσει να απαρνηθείτε αυτά που πρεσβεύατε μέχρι πρότινος για χάρη της ερωτικής ηδονής. Οι δεσμευμένοι ίσως κάνετε ένα νέο ξεκίνημα μέσα στη σχέση που ίσως να μην το είχατε προγραμματίσει αλλά για συναισθηματικούς λόγους θα πείτε εν τέλει ναι. Οι γεννημένοι του 1982 ίσως αντιδράσετε σε κάποια απρόσμενα εργασιακά μέτρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Ποιο είναι το σωστό;»
Θέματα ηθικής ίσως ταλανίσουν το μυαλό σας μέχρι τη στιγμή που μια απρόβλεπτη σκέψη θα έρθει και θα δώσει λύση. Οι συνθήκες εργασίας αλλά και οι σχέσεις με τους υφισταμένους σας νιώθετε ότι δεν σας δίνουν την ελευθερία που θα επιθυμούσατε για να νιώθετε άνετα. Ωστόσο, κάποιοι συναισθηματικοί δεσμοί ίσως αγγίξουν τη ψυχή σας περισσότερο από κάποιους άλλους. Οι γεννημένοι του 1973 πιθανόν να αναβάλλετε προς το παρόν ένα ταξιδάκι.

ΙΧΘYΕΣ
«Ανεμοσκορπίσματα»
Σε καμία περίπτωση δεν είστε από αυτούς που τους περισσεύουν χρήματα ή έχετε καταθέσεις στις τράπεζες και για αυτό ίσως δυσανασχετήσετε με κάποια έξοδα, λόγω απροσεξίας ή ζημιών. Από την άλλη, έχετε λόγους για να είστε χαρούμενοι, αφού ευχάριστα γεγονότα που συνδέονται με τα μέλη της οικογένειας σας αποτελούν σε καθημερινή βάση αφορμή για να ευτυχείτε. Οι γεννημένοι του 1970 για να κερδίσετε παραπάνω είναι πρώτα απαραίτητο να είστε ευτυχισμένοι με αυτά που ήδη έχετε.
astrology

Δεν υπάρχουν σχόλια: