Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

TA ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

Σήμερα, δεν είναι μια μέρα για να υποσχεθείτε ή να ορκιστείτε αιώνια αγάπη, παρόλο που θα το αισθανθείτε αλλά για να λουστείτε το νερό της χαράς και να φορέσετε το μαργαριτάρι της ευτυχίας που το κοχύλι της ζωής ανοίγει για να σας προσφέρει. Με άλλα λόγια, ζήστε το σήμερα!
KΡΙΟΣ

«Φεύγω»
Η ψυχική και η σωματική χαλάρωση αποτελούν την αφορμή για να ξεφύγετε από άτομα και καταστάσεις που σας έχουν κουράσει και να βρεθείτε μόνο με εκείνους που περνάτε καλά. Εκδρομές, θαλασσινά μπάνια και βραδινές έξοδοι είναι στα φόρτε τους. Πολύ πιθανόν να παρακινήσετε ένα κοντινό πρόσωπο να σας ακολουθήσει για να ξεσκάσει μαζί σας.

ΤΑΥΡΟΣ
«Θεϊκή παρέμβαση»
Με τη φαντασία σας πλάθετε ιστορίες στις οποίες οι στόχοι σας πραγματοποιούνται και οι φίλοι συμμετέχουν στη χαρά σας. Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία είναι σήμερα πολύ μικρή και δεν αποκλείεται τα πρώτα μικρά θαύματα να αρχίσουν να συμβαίνουν. Συζητήσεις για το σπίτι, το εξοχικό ή χώρους της οικίας θα είναι στην ημερήσια διάταξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Ευτυχία»
Αγαπάτε το καινούργιο και τις αλλαγές όμως υπάρχουν και κάποια πράγματα που όσο περνά ο χρόνος γίνονται σαν το παλιό καλό κρασί. Σήμερα, έχετε την ευκαιρία να χαρείτε τις εξελίξεις αλλά και τον ευχάριστο μετασχηματισμό κάποιων καταστάσεων στο πέρασμα του χρόνου. Ιδανική μέρα για να ξεδιπλώσετε το ταλέντο σας στις δημόσιες σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Διαίσθηση»
Σήμερα σε ό, τι και αν κάνετε οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας και αυτό γιατί μπορείτε να «οσμιστείτε» τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις των άλλων. Πολύ πιθανόν να στριμωχτείτε με την παρουσία κάποιων προσώπων στο σπίτι σας όμως θα βρείτε τρόπο να σας αφήσουν στην ησυχία σας και έστω και προσωρινά. Ίσως κάνετε μια μυστική οικονομική συμφωνία με ένα φίλο.

ΛΕΩΝ
«Μια θαυμάσια ερωτική εκδρομή»
Το όνειρο του έρωτα θέλει ψυχή και φαντασία και εσείς σήμερα διαθέτετε και από τα δύο. Όλα τα φώτα ανάβουν για να φωτίσουν την αγάπη που κρύβεται μέσα σας και σβήνουν για να μιλήσουν μόνο το χάδι και το φιλί. Μπορεί να μην είναι εύκολο να εισακουστούν οι απόψεις σας από κάποιους εσείς πάντως θα τις βροντοφωνάξετε όσο περισσότερο γίνεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Με βάρκα την αγάπη»
Σήμερα, νιώθετε πως αν υπάρχει παράδεισος, τότε τον έχετε βρει στην αγάπη της σχέσης σας. Μπορεί με τον Άρη στον 2ο να είστε πανί με πανί όμως έχετε παρέα σας την ελπίδα και τραβάτε μπροστά, κλείνοντας ένα κεφάλαιο της ζωή σας και ανοίγοντας ένα νέο. Η ανάγκη να απομονωθείτε σας φέρνει πιο κοντά στις πραγματικές επιθυμίες σας.

ΖΥΓΟΣ
«Χαλαρωτικά ταξίδια»
Σήμερα, νιώθετε ότι δεν θέλετε να προγραμματίσετε τίποτα αντίθετα επιθυμείτε να αφήσετε το χρόνο να κυλά και εσείς να αφεθείτε στα ήρεμα νερά της ζωής χωρίς να σκέφτεστε, μόνο να αισθάνεστε. Επαφές με φίλους ίσως σας αλλάξουν τα μυαλά σε σχέση με το πώς βλέπετε κάποια πρόσωπα που είτε είναι μεγαλύτερα στην ηλικία είτε παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Ερωτευμένοι και άγρυπνοι»
Οι παλμοί της καρδιά σας χτυπούν μόνο για τον έρωτα που έρχεται να ανοίξει νέους δρόμους και να σας πάρει μακριά κάπου μόνο για εσάς και το ταίρι σας. Η διασκέδαση συνδυάζεται με το φλερτ και τις ερωτικές στιγμές ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού σας δουλεύει η μηχανή της αποκατάστασης δικαιοσύνης όσον αφορά ένα μείζον για εσάς θέμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Μακριά από όλους»
Σε ένα μέρος όμορφο και ειδυλλιακό βρίσκεστε σήμερα χωρίς τηλεόραση και ραδιόφωνο για να ακούσετε τη σιωπή της ψυχής σας και να αισθανθείτε τους χτύπους της καρδιάς σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους σας δίνουν ευχαρίστηση ενώ μια χάρη που έχετε ζητήσει ακολουθεί τον πιο σύντομο δρόμο για να έρθει και να σας συναντήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Ευχάριστη ανάπαυλα»
Όμορφες διαδρομές, χαρούμενες συζητήσεις και χαλαρωτικές συναντήσεις έχει το σημερινό μενού με έντονες γεύσεις από θάλασσα, καλοκαίρι και ανέμελη διάθεση. Μπορεί σκέψεις που αφορούν τη δουλειά να μην λένε να φύγουν, όμως σήμερα τουλάχιστον κρύβονται από τη ζεστασιά και τη χαρά της ημέρας και έτσι κάνετε ένα ευχάριστο διάλλειμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Αισθηματική πληρότητα»
Σήμερα, ξεχνάτε τι δεν έχετε και θυμάστε όλα αυτά τα ωραία και ανεκτίμητα πράγματα που σας κάνουν πιο πλούσιους και πιο χαρούμενους. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σας δίνει πολλές επιλογές για να ευχαριστηθείτε, να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε, να παίξετε και να πιείτε τη ζωή στην υγειά της ήβης και της ευτυχία σας.

ΙΧΘYΕΣ
«Νέα αρχή»
Σήμερα, βρίσκετε τον εαυτό σας και μαζί με αυτόν τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας. Θα ασχοληθείτε πιο πολύ με την εμφάνιση σας και θα φροντίσετε να κάνετε ένα πρώτο βήμα για να πετύχετε ένα προσωπικό σας στόχο. Μαζί με άτομα της οικογενείας σας θα μοιραστείτε ευχάριστες ειδήσεις και θα συζητήσετε τα νέα πιθανά σενάρια της ζωής σας.
astrology

Δεν υπάρχουν σχόλια: