Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΣΚΛΗΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ - ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε ότι τα μισά μέλη του συνδέσμου έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή - Γραφικό, τον χαρακτηίζει η Χρυσή Αυγή, που κινδυνεύει να πάει στο τρελοκομείο!
Την αρχή έκανε ο κύριος Μπουτάρης, σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, είπε ότι τα μισά μέλη του συνδέσμου θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή. Αφορμή για την...
ατάκα του Γιάννη Μπουτάρη, το γεγονός ότι ένα μέλος του συνδέσμου, που μάλιστα ήταν και υποψήφιος περιφερειάρχης, βρίσκεται στη φυλακή περιμένοντας να δικαστεί ως ύποπτος για διπλό φόνο.
Η απάντηση της Χρυσής Αυγής ήρθε μέσω της ιστοσελίδας της. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χαρακτηρίζει γραφικό τον δήμαρχο και τονίζει πως κινδυνεύει να πάει στο Δαφνί. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσεις κατά της Χρυσής Αυγής, ο –για κακή μοίρα των Θεσσαλονικέων- γραφικός δήμαρχος Γ. Μπουτάρης. Τώρα, πληροφορούμεθα ότι βγήκε σε τηλεοπτικό κανάλι και δήλωσε πως «τα μισά μέλη της Χρυσής Αυγής θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή».
Πληροφορίες μας, λένε πως τη δήλωση αυτή την έκανε υπό την επήρεια του γνωστού… προϊόντος που παράγει εν αφθονία (κρασιού), ωστόσο δεν έχουμε καμία επίσημη επιβεβαίωση για κάτι τέτοιο. Καλό θα ήταν πάντως, να του κάνουν και κανένα… αλκοτέστ, μόλις μπαίνει στα τηλεοπτικά στούντιο. Τέλος, το σίγουρο είναι ότι τα μισά μέλη της Χρυσής Αυγής δεν κινδυνεύουν να πάνε στη… φυλακή, ωστόσο ο Μπουτάρης κινδυνεύει να καταλήξει στο… Δαφνί, αν συνεχίσει έτσι! 
Κατά τα άλλα, τη σφοδρή αντίδραση της «Χρυσής Αυγής» έχει προκαλέσει η δεδηλωμένη πρόθεση του κ . Μπουτάρη, να πραγματοποιούν κοινές περιπολίες στη μεθοριακή γραμμή αστυνομικοί από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία. Σε σχετική ανακοίνωσή της ο σύνδεσμος του Νίκου Μιχαλολιάκου, έκανε μια «πρόβλεψη» που θυμίζει σενάριο... μεταφυσικού θρίλερ. Τόνισε πως εάν ο δήμαρχος δεν αλλάξει γνώμη για τις κοινές ελληνο-βουλγαρικές αστυνομικές περιπολίες, τότε «θα σηκωθούν οι σφαγιασθέντες υπό των Βουλγάρων από τα μνήματα και θα τον πάρουν στο κυνήγι»!...
newsit

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως έκανε αποτοξίνωση βρε παιδιά. Δε νομίζω να συνεχίζει ακόμη να πίνει.