Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

Τελικά η απομάκρυνση του ασθενοφόρου από την Αλεξάνδρεια αποδείχθηκε δυστυχώς πολύ νωρίς σοβαρή. Τα δύο περιστατικά τροχαίων που είχαμε στην Αλεξάνδρεια και τα Τρίκαλα με το ένα θανατηφόρο και το δεύτερο πολύ σοβαρό και η καθυστέρηση με την οποία έφτασε από την Βέροια το ασθενοφόρο, προβλημάτισαν, εξόργισαν και στεναχώρησαν άπαντες στην......

περιοχή μας. 
Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα με τους κατοίκους του δήμου Αλεξάνδρειας να είναι αναστατωμένοι αφού κανείς δεν ξέρει που θα οδηγηθεί η κατάσταση. Ένας τεράστιος δήμος όπως αυτός της Αλεξάνδρειας να μην καλύπτεται από ένα ασθενοφόρο και το κάθε περιστατικό, σοβαρό ή μη θα πρέπει να περιμένει περίπου 30 λεπτά για να φτάσει το ασθενοφόρο από το νοσοκομείο της Βέροιας. 
Η λύση στο θέμα πρέπει να δοθεί άμεσα από τις αρμόδιες αρχές. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ,ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ME ΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 40000. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ (ΝΑΟΥΣΑ) ΕΧΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ!!

Ανώνυμος είπε...

Δήμος-Βουλευτές-Υπ. βουλευτές-Φορείς-Δημότες της πόλης... Όλοι μαζί να κινηθούν για το αυτονόητο.Τι περιμένουμε... Όλοι μαζί... Μιλάμε για την υγεία μας..

Ανώνυμος είπε...

πριν από λίγες εβδομάδες δόθηκαν 18 δις ευρώ μετρητά σε 4 τράπεζες. Είναι ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ να μην κρατάνε λεφτά για την υγεία όλω μας. Πολλές φορές η ζωή μας κρίνεται από δευτερόλεπτα, τώρα εάν πάθουμε κάτι θα πρέπει να περιμένουμε το ασθενοφόρο από τη βέροια και ίσως είναι πολύ αργά για εμάς ή τους αγαπημένους μας... όπως είδαμε στην πράξη από τα τελευταία γεγονοτα.
Κανονικά πρέπει να βγούμε όλοι στους δρόμους.. αλλά που;;;;;; Αφού εμείς τα ψηφίσαμε αυτά... καλά να πάθουμε...