Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΤΩΡΑ: ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Πριν από λίγα λεπτά ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο σχετικά με την αργία του η οποία έτσι κι αλλιώς ήταν αναμενόμενη. Προχτές όπως είπε ο δήμαρχος έφτασε στην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου η απόφαση της Περιφέρειας η οποία με ψήφους 3 προς 2 τον θέτει σε αργία 20 ημερών. Η απόφαση θα ισχύσει μετά από έναν μήνα. Ο Φώτης Δημητριάδης ενημέρωσε το σώμα ότι θα......

προσφύγει στο συμβούλιο της Επικρατείας όπου σε περίπτωση που το αίτημά του απορριφθεί, θα ισχύσει το 20ήμερο, σε περίπτωση που το αίτημα γίνει αποδεκτό, θα περιμένει να γίνει η εκδίκαση. 
Σε ερώτηση του δημ. συμβούλου Νίκου Ανεσίδη σχετικά με το  αιτιολογικό της συγκεκριμένης αργίας, ο δήμαρχος απάντησε πως η απόφαση μιλάει για αμέλεια. Σε νέα ερώτηση του κ. Ανεσίδη σχετικά με το αν θα μπορεί η αντιπολίτευση να δει το έγγραφο που κοινοποιήθηκε για την αργία, ο Φ. Δημητριάδης απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό αφού πρόκειται για εμπιστευτικό έγγραφο που δεν μπορεί να δημοσιοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: