Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

ΚΑΙΡΟΣ: ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΑΛΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε σήμερα Σάββατο 21 Ιουλίου 2012.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 23 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 24 έως 36 στη Νότια Ελλάδα, από 22 έως 37 βαθμούς στη......
Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο η μέγιστη θα φτάσει τους 35 βαθμούς. 
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στις Κυκλάδες και το Ανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε σήμερα Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Βόρειοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς στο Νότιο Ευβοϊκό, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν. 
Ηλιοφάνεια περιμένουμε σήμερα Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.
meteo

Δεν υπάρχουν σχόλια: