Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ

Σήμερα, βλέπετε τη ζωή με μεγαλύτερο σκεπτικισμό και περισσότερο ρεαλισμό. Θέματα εργασίας και σχέσεις εξουσίας θα σας απασχολήσουν ενώ δεν θα υποταχθείτε στις εντολές και τις επιθυμίες των άλλων «ελαφρά τη καρδία». Με τον Άρη να περνάει από σήμερα στο Ζυγό θα θελήσετε να αλλάξετε τα δεδομένα μέσα στις σχέσεις με ένα και μόνο στόχο... την αποκατάσταση της ισορροπίας.

ΚΡΙΟΣ

«Ο χρόνος σας τελείωσε»
Κάποιες υποθέσεις είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθούν και να παραδοθούν στους ανωτέρους σας αλλά αυτό σας δημιουργεί πρόβλημα, καθώς δεν υπάρχει χρόνος... τον έχετε ήδη εξαντλήσει. Παράλληλα, αν και θέλετε να αφήσετε ορισμένα πράγματα πίσω σας οι εξελίξεις έρχονται να φωτίσουν τις πτυχές κάποιων ζητημάτων μέσα από μια νέα οπτική, η οποία αλλάζει και την εικόνα που είχατε διαμορφώσει. Για τους γεννημένους του 1989, ο έρωτας θα μπει από την πόρτα αλλά το χρήμα θα βγει από το παράθυρο.

ΤΑΥΡΟΣ
«Χρήμα: καλός υπηρέτης ή κακός αφέντης»
Σήμερα, είναι πολύ πιθανό να επισκεφθείτε δημόσιες υπηρεσίες ή να ασχοληθείτε με θέματα που απαιτούν μεθοδικότητα και σωστή κρίση. Με τον Αφροδίτη στον 2ο φασούλι το φασούλι δεν γεμίζει το σακούλι γιατί μπορεί να έχετε επιπλέον έσοδα έχετε όμως και περισσότερα έξοδα. Ίσως έχετε μια μικρή αλλά γενναιόδωρη ενίσχυση από την οικογένειά σας. Οι γεννημένοι του 1978 θα έχετε συμπαράσταση από γυναικεία πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Ερωτικά σκιρτήματα»
Αν και δεν χρειάζεστε προσχήματα και αφορμές για να πετύχετε τους αισθηματικούς σας σκοπούς, εντούτοις θα τα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε το ερωτικό παιχνίδι πιο ενδιαφέρον. Μπορεί να κάνετε κάποιο ταξίδι μόνοι σας για οικογενειακούς λόγους όμως κανείς δεν μπορεί να βάλει στοίχημα ότι θα έχει μεγάλη διάρκεια. Οικονομικά δείχνετε μια εγκράτεια. Οι γεννημένοι του 1987 ψάχνετε την άκρη ενός ερωτικού τούνελ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Αντιθέσεις»
Κάποιοι δεσμοί αποδεικνύονται γόρδιοι και, ακόμα και αν δεν μπορείτε να τους κόψετε, θα πρέπει να προχωρήσετε ένα βήμα πιο πέρα από τη δυσαρέσκεια. Ο φόβος ότι θα φτάσετε στο μηδέν δεν ευσταθεί, καθώς εκεί βρίσκεστε. Σηκωθείτε λοιπόν και προχωρήστε. Με τον Άρη στον 4ο μπορείτε να κάνετε ξεκαθαρίσματα και τα απαραίτητα βήμα που πρωτίστως θα απονείμουν δικαιοσύνη. Οι γεννημένοι του 1992, ίσως τα βάλετε με πρόσωπα που δεν φταίνε.

ΛΕΩΝ
«Ακαμψία»
Σήμερα, θα αρνηθείτε να συμμορφωθείτε με κάποιες εργασιακές εντολές, γεγονός που θα κάνει καλό στην αυτοπεποίθησή σας αλλά μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Το πρόβλημα δεν είναι αυτά λέτε αλλά πως τα λέτε. Αντί να προσπαθείτε να αποδείξετε που έχει ο άλλος λάθος, δείξτε τι και γιατί είναι καλό να γίνει. Νέες φιλίες πλουτίζουν τη ζωή σας με καινούργιες συγκίνησες. Οι γεννημένοι του 1986 θα κάνετε έξυπνες ερωτήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Ενθάρρυνση»
Σήμερα, θα δεν θα αντιμετωπίσετε κάποιους με βάση το ποιοι είναι αλλά με το πώς είναι ικανοί να γίνουν. Αισθηματικά, μπορεί να διατηρείτε ένα χαμηλό προφίλ αλλά είστε σίγουροι για το τι θέλετε και προς αυτήν την οδό προχωράτε. Οικονομικά, με τον Άρη στον 2ο είναι ευκαιρία να προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις και να αποκαταστήσετε τα λάθη του παρελθόντος. Οι γεννημένοι του 1976 όσον αφορά επαγγελματικά θέματα θα δείτε την ιστορία να επαναλαμβάνεται.

ΖΥΓΟΣ
«Τόλμη και αυθεντικότητα»
Με τον Άρη στον 1ο δεν φοβάστε να κάνετε εχθρούς ενώ νιώθετε πως πραγματικοί φίλοι είναι αυτοί που σας εκτιμούν για αυτό που είστε και όχι για αυτό που δείχνετε. Παράλληλα, θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια ίσως δεν σας προκαλούν καμία διάθεση να ασχοληθείτε μαζί τους αλλά θα το κάνετε καθαρά από καθήκον και μόνο. Οι γεννημένοι του 1984 ίσως τα βάλετε με τους ισχυρούς του κοντινού σας περιβάλλοντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Παρασκηνιακές ενέργειες»
Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω κάποιες επαφές που πρέπει να γίνουν αποδεικνύονται αποκρουστικές ή ψυχοφθόρες. Παράλληλα, ίσως ενοχληθείτε με κάποιους ψιθύρους που γίνονται πίσω από την πλάτη σας γιατί νιώθετε ότι κάποιοι σας βλέπουν σαν «μπαμπούλα». Τέλος, με τον Άρη πλέον στον 12ο θα αρνηθείτε να «κοιμηθείτε» όσον αφορά θέματα εργασίας. Οι γεννημένοι του 1973 θα νιώσετε το πάθος σας για ένα πρόσωπο να γίνεται απέραντο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Συνεπείς στους στόχους σας»
Σήμερα, αντιλαμβάνεστε ότι η επιθυμία να πετύχετε τις οικονομικές σας επιδιώξεις δεν είναι τόσο σημαντική όσο η αποφασιστικότητα να δουλέψετε σκληρά για να την εκπληρώσετε. Αισθηματικά, ευτυχείς και όμορφες στιγμές κάνουν τη ζωή σας πιο ωραία και πιο ενδιαφέρουσα. Οι σχέσεις με κάποιους φίλους ίσως δοκιμαστούν από κάποιες παρεξηγήσεις. Οι γεννημένοι του 1969 θα διαψεύσετε κάποιες φήμες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Αρχιτέκτονες της ζωής»
Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο δεν έχει σημασία πόσους στόχους έχετε πετύχει, καθώς πάντα πρέπει να βάζετε μπροστά σας ένα ψηλότερο. Η σοβαρότητα και η επιμονή ίσως εναλλάσσονται με την απογοήτευση και τη θλίψη. Με τον Ήλιο στον 7ο το ταίρι, σαν αναπτήρας αναμμένος, καίει για να φωτίσει τη ζωή σας και να σας κάνει ευτυχισμένους. Οι γεννημένοι του 1987 θα δείξετε τυφλή πίστη σε πρόσωπα που διαχειρίζονται τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Σπεύδε βραδέως»
Σήμερα, δείχνετε καρτερικότητα και, αν θα θέλετε, δεν βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις που σχετίζονται με θέματα εργασίας. Οι ευτυχείς απολαύσεις και οι όμορφες στιγμές δεν έχουν σταματημό, καθώς η μια πρόταση διαδέχεται την άλλη. Οι αδέσμευτοι θα βρεθείτε μπροστά σε μια ποικιλία ερωτικών επιλογών ενώ οι δεσμευμένοι θα γίνετε οι πολλαπλασιαστές της ευτυχίας σας. Οι γεννημένοι του 1975 θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στις επιδόσεις.

ΙΧΘYΕΣ
«Γελωτοποιοί»
Μέσα στην παρέα σας ή σε ένα φιλικό κύκλο υπάρχει μια θλίψη που καλείστε να απομακρύνετε και να κάνετε τους άλλους να γελάσουν για να ξεχάσουν. Με τον Άρη στον 8ο θα αναλάβετε δράση για να αντεπεξέλθετε σε οικονομικές υποχρεώσεις με κάποιους συμβιβασμούς ή προχωρώντας σε συμφωνίες και διακανονισμούς. Η ερωτική επιθυμία είναι σαν άνεμος που κάνει τη φλόγα φωτιά. Οι γεννημένοι του 1982 θα κάνετε ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις.
astrology

Δεν υπάρχουν σχόλια: