Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Την Τετάρτη 18 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Δήμου Βέροιας, στις 8:30 το βράδυ, στην αίθουσα της Ελιάς στη Βέροια. 
Στην πρώτη αυτή, μετά τις εκλογές, συνάντηση των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην πόλη μας, θα συζητήσουμε για το σημαντικό εκλογικό αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές και θα αποφασίσουμε τη......

μετεκλογική μας δράση σε πολιτικό και οργανωτικό επίπεδο. 
ΜΑΖΙ ξεκινάμε μια συγκεκριμένη πορεία διαδοχικών βημάτων για τη συγκρότηση του ενιαίου πολιτικού φορέα που θα εκφράσει αξιόπιστα και αποτελεσματικά το ιστορικό αίτημα για κοινωνική και πολιτική αλλαγή και ανατροπή. 
Το αίτημα για μια νέα Ελλάδα, απαλλαγμένη από το καταστροφικό Μνημόνιο, τη δανειακή σύμβαση της υποτέλειας και τους πολιτικούς εκφραστές τους. Για την Ελλάδα της δημοκρατίας, της βιώσιμης ανάπτυξης και της ευημερίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης, της αξιοπρεπούς διαβίωσης όλων. Την Ελλάδα της εθνικής αξιοπρέπειας και του κράτους δικαίου. 
ΜΑΖΙ ξεκινάμε τη συγκρότηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης της Αριστεράς. 
Πολίτες του Δήμου Βέροιας, 
σας καλούμε να φτιάξετε το δικό σας πολιτικό φορέα. 
Να πάρετε μέρος στο μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε πολιτική δύναμη της μίας και μοναδικής συνιστώσας: του κυρίαρχου λαού. 
Απευθυνόμαστε ξεχωριστά στις νέες και στους νέους. 
Στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. 
Στους αγρότες, τους επαγγελματίες, τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες. 
Απευθυνόμαστε στους αποκλεισμένους του Μνημονίου και τους λέμε: Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αποτελεί την ελπίδα. Για το σήμερα και το αύριο. Για μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της κοινωνικής συνοχής. 
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ του Δήμου Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια: