Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ;"

Απιθανο εως απιστευτο το βλεπω αυτο. Εδω υπαρχει ο δρομος (προς τον Λουτρο) που περπαταει ή κανει ποδηλατο κοσμος και κοσμακης καθημερινα (εκατονταδες συμπολιτες μας) και δεν ενδιαφερθηκαν με λιγα χρηματα να διαμορφωσουν 1 μικρο πεζοδρομο ωστε να μην γινει καποιο ατυχημα απο τα διερχομενα οχηματα. Για ποδηλατοδρομο μιλαμε τωρα?
Δυστυχως δεν υπηρχε και δεν.....
υπαρχει απο της δημοτικες αρχες ορεξη και μερακι. Με λιγα χρηματα και καλη θεληση πολλα μπορουσαν να γινουν. Αλλα ποιος νοιαζεται?
Χτες οπως περπατουσα περασα απο την πλατεια (μασουτη που λεμε). Εικονες ντροπης για μια πλατεια που επρεπε να ειναι στολιδι. Μεσα στο μαυρο χαλι. Ουτε στην ουγκαντα δεν εχουν τετοιες πλατειες. Κριμα, δυστυχως κριμα... 
***
Εδω παρκάρουν τα αυτοκίνητα πάνω στα πεζοδρόμια, παλια και καινούργια και κανείς δεν ενδιαφέρεται, τον ποδηλατοδρομο θα σεβαστούν? 
***
ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΛΟΥΤΡΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΕΣ ΣΗΜΑΔΟΥΡΕΣ Η ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΜΑΞΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. 
***
Για το φίλο που σύγκρινε τα χάλια της πόλης μας με την Ουγκάντα παραθέτω μια φωτογραφία με πλατεία της Ουγκάντα και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του:
***
ante na doume...kai perysi 3ekinisan gia to dromo pros to Loutro kai ta paratisan... 
***
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ...ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: