Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΔΕΗ ΧΩΡΙΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

Σενάρια ελάφρυνσης του λογαριασμού της ΔΕΗ από τις επιβαρύνσεις υπέρ τρίτων, δηλαδή τα δημοτικά τέλη και το τέλος για την ΕΡΤ τα οποία ισοδυναμούν με το περίπου 30% της τελικής αξίας που πληρώνουν οι καταναλωτές, εξετάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας από κοινού με το.....

υπουργείο Οικονομικών.
Στο τραπέχι έχει τεθεί επίσης η μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης που επιβαρύνουν το ηλεκτρικό ρεύμα και οι οποίοι μαζί με τα ποσά που πληρώνει ο καταναλωτής σε δήμο και ΕΡΤ φτάνουν έως και το 50-60% της τελικής αξίας του λογαριασμού.
enikos

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΡΤ (ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕς ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥς ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΝΔ ΚΑΙ ΚΚΕ) ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥς ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΑς ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΕΒΕ ΝΟΙΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΟΥΜΕ ΣΥΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΧ ΕΓΩ ΜΕΛΕΤΑΩ ΤΩΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΤΣΑΠΑΝΤΑΣΝ ΓΙΑ ΦΩΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ . ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑς ΠΡαγματα που θα κανουν τη ζωη μας πιο απλη το παραπονο μου ειναι οτι το μεγαλυτερο μερος των συμπολιτων μας ειναι πουλημενα τομαρια που γλυφουν κοπροσκυλα πολιτικους και μονο ζημια κανουν στο συνολο. αυτο με κανει και δεν δημοσιευω αρκετα απο αυτα που προανεφερα.

Ανώνυμος είπε...

φιλος 19 Ιουλίου 2012 2:11 μ.μ.
Μαζι σου. Σε ολα εχεις απολυτο ΔΙΚΙΟ!
Μακαρι να ειμασταν πολλοι ετσι μπας και δουμε ασπρη μερα. Απλα εδω εχουμε πολλους αμορφοτους-βολεμενους-κομματοσκυλα. Μια κατηγορια ειναι ολοι τους.