Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΑΘΛΗΤΙΚΑ: ΠΗΡΕ ΓΕΩΡΓΕΑ ΚΑΙ ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ Η ΒΕΡΟΙΑ

Στη «Βασίλισσα του βορρά» θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Γεωργέας! Ο 35χρονος πλάγιος οπισθοφύλακας, συμφώνησε σε όλα με το μεγαλομέτοχο της Βεροιώτικης ΠΑΕ, Γιώργο Αρβανιτίδη και βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους, και να......

φωτογραφηθεί με την «κυανέρυθρη» φανέλα.
Ο Γεωργέας ξεκίνησε την καριέρα του από την Μάνη Πλάτσας και το 1995 εντάχθηκε στην ομάδα της Καλαμάτας. Το 1996 δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στις αρχές του 2001, έπειτα από τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την ομάδα της Καλαμάτας πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος, έχοντας συνολικά 267 συμμετοχές και 2 γκολ!
Στη ΒΕΡΟΙΑ θα καλύψει το κενό που άφησε ο Πέτρος Κανακούδης στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.
Λίγο μετά τη μεταγραφή του Γεωργέα, η «Βασίλισσα του βορρά» προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμη έμπειρου ποδοσφαιριστή.
Ο λόγος για τον 33χρονο πρώην παίκτη του Π.Α.Ο.Κ. και του Ηρακλή, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους.
Ο Πολωνός αμυντικός είχε βρεθεί πολύ κοντά στους «κυανέρυθρους» και πριν από λίγες μέρες, ωστόσο η μεταγραφή του είχε «παγώσει» προσωρινά καθώς ήθελε να έχει ως μόνιμο τόπο κατοικίας του τη Θεσσαλονίκη.
Το νέο απόκτημα της «Βασίλισσας» ξεκίνησε την καριέρα του το 1996 σε ηλικία 17 ετών στην ομάδα της Πόγκον, για να μεταγραφεί το 1999 στην Κατοβίτσε, στην οποία αγωνίστηκε για 4 χρόνια. Το 2003 τον απέκτησε ο Ηρακλής στον οποίο αγωνίστηκε τα επόμενα 4 χρόνια, ενώ με τη λήξη του συμβολαίου του το 2007 συνέχισε την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, τη φορά αυτή με τον ΠΑΟΚ.
Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ έχει αγωνιστεί 2 φορές το 2004 με την Εθνικής Πολωνίας, ενώ αναμένεται να αποτελέσει ένα ισχυρό δίδυμο στη δεξιά πλευρά μαζί με τον φορμαρισμένο Νίκο Γεωργίαδη.
kerkidasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: