Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑΚΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ-ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ!

Κανείς εισαγγελέας δεν έχει παρενέβη ακόμα!!! Ξαφνικά, μετά την πολυσυζητημένη φωτογραφία με τον Άκη Τσοχατζόπουλο στις φυλακές Κορυδαλλού, να μιλάει στο καρτοτηλέφωνο, που δημοσίευσε η εφημερίδα ΘΕΜΑ, τα sites και τα blogs άρχισαν να κατακλύζονται από νέες φωτογραφίες, που τον εμφανίζουν ακόμη και να μιλάει σε κινητό τηλέφωνο! Μάλιστα ο...
φωτογράφος, φρόντισε να βγάλει φωτογραφίες και από το κελί του Άκη! Δείτε τις συγκεντρωμένες όλες στο planet-greece....
Πολλά έχουν ακουστεί για τα... λουξ κελιά της 6ης πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού. Ιδού, λοιπόν, πώς είναι το δωμάτιο του Άκη.

Σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί με τις ανέσεις του Four Seasons του Παρισιού, εκεί όπου έκανε με την Βίκυ Σταμάτη την δεξίωση του γάμου τους. Όμως, ούτε συγκάτοικο έχει, ούτε βέβαια στριμωγμένος είναι, όπως άλλοι συγκρατούμενοί του, που στιβάζονται δέκα - δέκα σε κελιά των έξι!
Σε μία άλλη φωτογραφία απεικονίζεται να συνομιλεί σε κινητό τηλέφωνο!
Η συγκεκριμένη λήψη προφανώς μπορεί να αποδείξει πότε τραβήχτηκε η φωτογραφία αυτή. Δεδομένου ότι φοράει κοντομάνικο, συν το γεγονός ότι πέρασε Πειθαρχικό στις 29 του περασμένου Μάη, είναι πολύ πιθανό η φωτογραφία να τραβήχτηκε λίγο πριν εκείνη την ημέρα. Εκτός κι αν ο Άκης ξαναπρομηθεύτηκε κινητό στη φυλακή και συνεχίζει τα ίδια!
Άλλη μία φωτογραφία, τραβηγμένη αυτή τη φορά από την πόρτα του κελιού του. Είναι προφανές ότι η πόρτα είναι κλειστή και ο "φωτογράφος" κρατάει κινητό τηλέφωνο για τις λήψεις, αφού η ανάλυση είναι εξαιρετικά χαμηλή. Όμως, το γεγονός ότι ο "φωτογράφος" κάνει τη λήψη με κλειστή την πόρτα του κελιού του Άκη Τσοχατζόπουλου, αποδεικνύει κι άλλο ένα πράγμα. Ότι την "δουλειά" την έκανε υπάλληλος των φυλακών!
Κι όμως μέχρι στιγμής ΚΑΝΕΙΣ εισαγγελέας δεν έχει διατάξει την διενέργεια ΕΔΕ για το περιστατικό. Προφανώς μπαίνουμε στην εποχή του Big Brother και της κλειδαρότρυπας και στις φυλακές!
Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο "φωτογράφος" ή οι "φωτογράφοι" κάνουν χρυσές δουλειές με τα "καρέ" του Άκη. Και για ακόμη μία φορά η δικαιοσύνη αποδεικνύεται πολύ λίγη, πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για τα δικά της παιδιά.
Αν θα πέσουν κεφάλια; Ποιο πιθανό είναι να πέσουν τα χαρτιά σε κανένα δικαστήριο, να μας πουν τη μοίρα μας.
*πηγή φωτογραφιών pheme.gr
planet-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια: