Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

ΚΑΙΡΟΣ: ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΗΜΕΡΑ 4η ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ

Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012. Από το απόγευμα καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη βορειοδυτική Ελλάδα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 38 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 23 έως.....

39 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 20 έως 38 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο η μέγιστη θα φτάσει τους 38 βαθμούς. 
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε σήμερα Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό ενώ κατά τόπους θα επικρατήσουν θαλάσσιες αύρες. 
Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε σήμερα Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, με πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 38 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.
meteo

Δεν υπάρχουν σχόλια: