Κυριακή, 8 Ιουλίου 2012

ΚΑΙΡΟΣ: 37 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τοπικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι στα ορεινά της Μακεδονίας, της Θράκης, της Κενρικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου, περιμένουμε την Κυριακή 8 Ιουλίου 2012. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά. 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από......
22 έως 37 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 26 έως 38 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 24 έως 38 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 25 έως 33 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 26 έως 36 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. 
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Βόρειο Αιγαίο ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, βορειοδυτικών διευθύνσεων. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Βόρειο Ιόνιο τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. 
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες περιμένουμε σήμερα Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 38 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες στα ανατολικά μέτριοι 4-5 μποφόρ. 
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ορεινά μετά το μεσημέρι περιμένουμε σήμερα Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες νότιοι έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
meteo

Δεν υπάρχουν σχόλια: