Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

ΚΑΙΡΟΣ: ΖΕΣΤΗ ΜΕ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις στο Αιγαίο και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε σήμερα Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 23 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 24 έως 34 στη Νότια Ελλάδα, από 22 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στο.....
Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα η μέγιστη θα φτάσει τους 34 βαθμούς. 
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε σήμερα Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς στο Νότιο Ευβοϊκό, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν. 
Ηλιοφάνεια περιμένουμε σήμερα Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
meteo

Δεν υπάρχουν σχόλια: