Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

ΚΑΙΡΟΣ: 32 ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, αρκετή ζέστη στη Δυτική Ελλάδα, στο Ανατολικό Αιγαίο και στις νότιες ακτές της Κρήτης, καθώς και σταδιακή μικρή εξασθένηση των ανέμων στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη.....
Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 22 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στις νότιες ακτές της Κρήτης η μέγιστη θα φτάσει στους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου. 
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και μέχρι το μεσημέρι στις Κυκλάδες θυελλώδεις, με σταδιακή μικρή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια και ενισχυμένους ανέμους στα ανατολικά περιμένουμε σήμερα Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά η μέγιστη δε θα ξεπεράσει τους 28. Βόρειοι ισχυροί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. 
Ηλιοφάνεια περιμένουμε σήμερα Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και κατά τις θερμές ώρες της ημέρας νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.
meteo

Δεν υπάρχουν σχόλια: