Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

ΚΑΙΡΟΣ: ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΗΜΕΡΑ 3η ΜΕ 38 ΒΑΘΜΟΥΣ

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με συνέχιση των πολύ υψηλών θερμοκρασιών και μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας, περιμένουμε σήμερα Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012. 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως......
38 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 39 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 21 έως 39 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 23 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο η μέγιστη θα φτάσει τους 37 βαθμούς. 
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι βορειοδυτικοί έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε σήμερα Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και βόρειοι το Νότιο Ευβοϊκό. 
Ηλιοφάνεια, ζέστη και υγρασία περιμένουμε σήμερα Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 37 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέτριοι.
meteo

Δεν υπάρχουν σχόλια: