Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

«Για δεύτερη συνεχή φορά ο Ελληνικός Λαός έδωσε την απάντηση του στους συκοφάντες και πολέμιους των Ελλήνων Εθνικιστών. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα διατήρησε ανέπαφες τις δυνάμεις του παρά τη συνασπισμένη δράση των δυνάμεων του χθες εναντίον του. Λάσπη, δαιμονοποίηση, αισχρή κατασυκοφάντηση και τρομοκρατία, πολιτική και βιολογική, δεν στάθηκαν ικανές παράμετροι ώστε να πλήξουν τη Χρυσή Αυγή. Στο νομό μας, μάλιστα, το Κόμμα πραγματοποίησε άνοδο των ποσοστών του διεκδικώντας για δεύτερη συνεχή φορά την εκλογή αντιπροσώπου στο......

Ελληνικό Κοινοβούλιο. Άπαντες οι υποψήφιοι του Κινήματος στο νομό Ημαθίας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που μας τίμησαν με την ψήφο τους, όλους εκείνους που σε πείσμα των "αντιφασιστών" κάθε απόχρωσης παρέμειναν πιστοί στην Ιδέα της Ελλάδας και στήριξαν με φανατισμό τα ψηφοδέλτια των ασυμβίβαστων Εθνικιστών.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες που αφιέρωσαν τις δυνάμεις τους στον Αγώνα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αφυπνίζοντας χιλιάδες συμπατριώτες μας αλλά και την ημέρα των εκλογών συνεισφέροντας στον περιορισμό φαινομένων νοθείας σε βάρος της Χρυσής Αυγής. Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση πως θα είμαστε παρόντες στο πλευρό κάθε Έλληνα ανεξαρτήτως κομματικής προτίμησης και θα συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις το έργο του Αρχηγού και της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κόμματος ως μόνης γνήσιας Εθνικής Αντιπολίτευσης. Ζήτω η Αιωνία Ελλάς!».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΆΙΛ ΧΙΤΛΕΡ