Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ - ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ!

Κάλπη χωρίς ευτράπελα δεν γίνεται και, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έλειψαν ούτε σε αυτές τις εκλογές τα ψηφοδέλτια που έπεσαν στην κάλπη και έκρυβαν "εκπλήξεις" για τους δικαστικούς αντιπροσώπους.
Σε εκλογικά τμήματα του δήμου Ήλιδας, κάποιοι φαίνεται ότι είχαν πάρει "σταυρωμένα" τα ψηφοδέλτια. Ωστόσο, προηγουμένως δεν τα είχαν ανοίξει, αλλιώς θα είχαν βρει το....

«χαρτζιλίκι» που υπήρχε στο φάκελο!
Ανοίγοντας λοιπόν τα ψηφοδέλτια, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, αντί για σταυρούς βρέθηκαν να μετρούν χρήματα και πιο συγκεκριμένα 20ευρα, ενώ συνάντησαν και χαρτονομίσματα των 50 ευρώ!
Σε μία άλλη περίπτωση, ψηφοφόρος επέλεξε αντί για ψηφοδέλτιο μέσα στο φάκελο, να βάλει το λογαριασμό της ΔΕΗ με το περιβόητο χαράτσι!
Άλλος έβαλε ένα πλαστικό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, στο οποίο είχε γράψει «εθνικιστικά» μηνύματα, ενώ κάποιος άλλος έβαλε ένα χαρτί στο οποίο έγραφε: «Αυτοί τα έφαγαν».
Κάποιοι άλλοι επέλεξαν να βάλουν λευκά χαρτιά τα οποία είχαν ζωγραφίσει, ενώ βρέθηκε και λευκό χαρτί στο οποίο είχαν ζωγραφίσει μία παλάμη, τη γνωστή σε όλους μούντζα, όπου κάθε δάχτυλο συνοδευόταν και από ένα κοσμητικό επίθετο για τους πολιτικούς.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: