Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΜΕΧΡΙ 11 ΜΑΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ 5.000 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ

Εως τις 11 Μαΐου τρέχει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην προκήρυξη σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου με 5.000 θεραπευτές γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων στον ΕΟΠΥΥ.
Οι συμβάσεις Θα έχουν διάρκεια δύο ετών, ενώ από το σύνολο των γιατρών 2.000 θα είναι παθολόγοι ή γιατροί γενικής ιατρικής, 1.000 θα είναι παιδίατροι και.....

οι υπόλοιποι καρδιολόγοι, οφθαλμίατροι, γυναικολόγοι, ΩΡΛ, δερματολόγοι αφροδισιολόγοι, ορθοπεδικοί, πνευμονολόγοι, ουρολόγοι, γαστρεντερολόγοι, ρευματολόγοι, νευρολόγοι, γενικοί χειρουργοί, ψυχίατροι, ενδοκρινολόγοι, αλλεργιολόγοι, νεφρολόγοι, νευροχειρουργοί, παιδοψυχία τροι, πλαστικοί χειρουργοί, χειρουργοί θώρακος, χειρουργοί παίδων, αγγειοχειρουργοί, αιματολόγοι, ογκολόγοι, φυοίατροι, ανάλογα με τις κατά τόπο ανάγκες του Οργανισμού.
Το συγκεκριμένο έργο θα εκτελείται για 4 ώρες ημερησίως, από Δευτέρα έως Παρασκευή στα ιδιωτικά τους ιατρεία.
Για τους ιατρούς που έχουν αποκτήσει ειδικότητα εντός πενταετίας θα συναφθούν συμβάσεις με το 25% του συνόλου των θέσεων (1.250 θέσεις), οι ενδιαφερόμενοι, πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά (στη σελίδα www.eopyy.gov. gr) αίτηση δήλωση, καθώς και υπεύθυνη δήλωση (Ν. 1599/86) και στη συνέχεια να καταθέσουν αντίγραφα αυτών στις κατά τόπους περιφερειακές δ/νσεις του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΥΠΑΔ του ΟΠΑΔ).
Μεταξύ των δικαιολογητικών που θα κληθούν να καταθέσουν μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης είναι το αντίγραφο πτυχίου, η άδεια άσκησης επαγγέλματος, πρόσφατο πιστοποιητικό του ιατρικού συλλόγου της περιοχής τους, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, άδεια λειτουργίας ιατρείου κ.ά.
dimosio

Δεν υπάρχουν σχόλια: