Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: ME ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Μέτρια απόδοση στο πρώτο, αλλά πολύ καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα Νέων της Ημαθίας, (φωτο από το πρώτο παιχνίδι με Καστοριά), λύγισε τελικά χάνοντας με 3-2 από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Καστοριάς. Αξίζει να σημειωθεί πως ο προπονητής της Ημαθίας επέλεξε για τον αγώνα παίκτες μικρότερης ηλικίας, καθότι δεν υπήρχε...
κίνητρο βαθμολογικό, σε αντίθεση με την Καστοριά που κατέβηκε με όλα της τα ατού, αφού έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για την πρώτη θέση.

Έτσι μοιραία το ενδιαφέρον αγωνιστικά περιορίστηκε μόνο για την ομάδα της Καστοριάς, που προσπάθησαν από την αρχή να επιβάλλουν το παιχνίδι τους και έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Στασινόπουλο που μοίραζε συνεχώς ασίστ στους συμπαίκτες του, κατάφεραν πολύ νωρίς στο 15’ να ανοίξουν το σκορ όταν ο Σίμου πήρε έξοχη μπαλιά από τον Στασινόπουλο και «έβαλε» πλάτη τους αμυντικούς για να γράψει με ψύχραιμο σουτ το 1-0. Στο 24’ λεπτό ο κορυφαίος του αγώνα Στασινόπουλος αφού πέρασε 4 παίκτες μέσα από την περιοχή με σουτ κατάφερε να ανεβάσει το σκορ στο 2-0. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ημαθίας ανέβασε αισθητά την απόδοσή της, χάνοντας δυο σπουδαίες ευκαιρίες να ισοφαρίσει, αλλά σε μια αντεπίθεση ο Παππάς εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία των αμυντικών της Ημαθίας και σε κενή εστία εύκολα έγραψε το 3-0. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και με τον Συμεωνίδη στο 75’ λεπτό και τον Φωτιάδη πέντε λεπτά αργότερα κατάφεραν να μειώσουν σε 3-2, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της συνάντησης. Αυτό που κρατάμε σαν θετικό κομμάτι από την παρουσία της ομάδας των Νέων, στο ενωσιακό πρωτάθλημα Μικτών ομάδων, είναι το γεγονός της πολύ καλής παρουσίας της Ημαθίας, άσχετα με την βαθμολογική της θέση, πράγμα που σημαίνει ότι πλέον ο πήχης είναι αρκετά υψηλά και οι νεαροί παίκτες από την περιοχή μας, σίγουρα έχουν αφήσει θετικά σχόλια για την αγωνιστική τους παρουσία.

Τον αγώνα σφύριξε ο κος Μαλούτας Δ. με βοηθούς τους κκ Μελιτζανίδη και Μαλούτα Χ.

ΗΜΑΘΙΑ (Αντ. Λυμούσης) Χατζηβασιλάκης, Κελεσίδης, Λαζόπουλος, Ζούρκος, Σαμαράς, Χατζηγεωργίου, Τασιώνας, Φωτιάδης,Παπαδής, Μελικιώτης, Τσιάκος (Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Τσάκαλος, Νικολόπουλος, Συμεωνίδης, Καζεπίδης, Μπόσκος,Θεοδωρόπουλος και Μιχαηλίδης)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Δ. Μπαχαδερόγλου) Χαντζάρας, Μαρκόπουλος, Μουρατίδης, Τασούλας, Μιχαλόπουλος, Μηλιάτης, Τάσιος, Στασινόπουλος, Παππάς, Σίμου, Βλαχόπουλος. (Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Σιαραφέρας, Αμανατίδης, Τσιάτσιος, Κράτσιος,Καπατσίδης)

ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1-1 ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ

Δεν κατάφεραν οι Παίδες της Ημαθίας να κλείσουν νικηφόρα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, αφού έφεραν ισοπαλία με 1-1 με την ομάδα της Καστοριάς. Παρά τις απουσίες βασικών της παικτών, η Ημαθία ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά στο τέλος έμεινε μόνο η χαρά στους νεαρούς για την πολύ καλή παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο. Η Καστοριά προηγήθηκε στο 20’ με τον Γεωργιάδη, όταν μέσα από την περιοχή εκμεταλλεύτηκε κακή εκτίμηση της άμυνας των γηπεδούχων και από κοντά άνοιξε το σκορ γράφοντας το 1-0. Η ομάδα της Ημαθίας που όπως αναφέραμε έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ, κατάφερε να μετουσιώσει μια από αυτές στο 55’ όταν από αριστερά ο Κουτρουλιάς έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Καλαιτζίδης όμορφα πάσαρε στον Σερασκιέρη που με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το 1-1. Μοιραία το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Ιδιαίτερη μνεία το γεγονός να χρησιμοποιεί ο προπονητής της Ημαθίας, παίκτες μικρότερης ηλικίας, αφού και αυτό το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. ‘Ετσι πιστεύουμε πως βγήκαν θετικά μηνύματα για τους νεαρούς, που θα αποτελέσουν την νέα γενιά των Νέων και Παίδων.

Τον αγώνα σφύριξε ο κ. Μελιτζανίδης με βοηθούς τους κκ Μαλούτα Δ. και Μαλούτα Χρήστο

ΗΜΑΘΙΑ (Αντ. Λυμούσης) Ντόβας, Τερζίδης, Κοσμάς, Τσαουσίδης, Παπακωνσταντίνου Ο., Ντέλλας, Νταμοτσίδης, Αλμπανίδης,Κρουστάλης, Μαγγίζης, Μπουρδάνος. (Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Κουτρουλιάς, Τσαλακόπουλος, Καλαιτζίδης,Παπακωνσταντίνου Χ., Αθανασιάδης, Σερασκιέρης, Κωνσταντινόπουλος)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Δ. Μπαχαδερόγλου) Ανδρεόπουλος, Μαλεγκάνος, Στεργίου, Σίσκος, Πατσόγιαννης, Γάκιας, Μιλιάτης, Γκέγκας,Χαραλαμπίδης, Γεωργιάδης, Ιλατζίδης. (Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Χωματόπουλος, Ανδρονικίδης, Κοτανίδης, Αζέμης)





ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Τελείωσε η Α’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων Good League ΟΠΑΠ Παίδων και Νέων περιόδου 2011-12. Στις 7 Μαρτίου, πιθανή ημερομηνία, έχει προγραμματιστεί η επόμενη φάση με αντιπροσωπευτικές ομάδες από τις ένεκα Περιφέρειες. Ήδη οι Περιφερειακοί προπονητές με την συνεργασία των Ενωσιακών προπονητών, έχουν επιλέξει την εικοσάδα των παικτών από όλες τις Ενώσεις του κάθε ομίλου. Στον 3ο όμιλο που αγωνίζεται η Ημαθία, ο Περιφερειακός προπονητής κ. Βασιλείου έχει σχεδόν καταλήξει στους παίκτες που θα απαρτίζουν την ομάδα της περιφέρειας και σύμφωνα με πληροφορίες την Δευτέρα στο Ενωσιακό γήπεδο της Κοζάνης θα κάνει την πρώτη προπόνηση. Περιμένουμε όλοι μας να δούμε ποιους τελικά παίκτες κάλεσε ο Περιφερειακός από την Ημαθία για την αντιπροσωπευτική ομάδα της 3ης Περιφέρειας.

Η τελική βαθμολογία του 3ου ομίλου έχει ως εξής:

ΠΑΙΔΩΝ                                                       ΝΕΩΝ

1. ΚΟΖΑΝΗ                                               1. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

2. ΚΑΣΤΟΡΙΑ                                            2. ΦΛΩΡΙΝΑ

3. ΗΜΑΘΙΑ                                               3. ΗΜΑΘΙΑ

4. ΓΡΕΒΕΝΑ                                             4. ΓΡΕΒΕΝΑ

5. ΦΛΩΡΙΝΑ                                             5. ΚΟΖΑΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: