Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Δραματική η κατάσταση στην αγορά της Αλεξάνδρειας. Σε καθημερινή βάση λαμβάνουμε μηνύματα συμπολιτών μας καταστηματαρχών για τα κακά χάλια στα οποία βρίσκεται η αγορά της πόλης μας. 
Η κίνηση κατά πολύ κατώτερη των περιστάσεων, τα λειτουργικά έξοδα τρέχουν και όσο για κέρδη για να μπουν χρήματα στη τσέπη ούτε λόγος. 
Τα καταστήματα κλείνουν και μάλιστα επιχειρήσεις που...
θεωρούνταν από τις καλύτερες στην Αλεξάνδρεια προχωράνε σε παύση εργασιών. 

2 σχόλια:

Kid'sART by Angie είπε...

δυστυχως ο κοσμος δεν εχει την πολυτελεια να μπορει να στηριζει τοπικα καταστηματα ενω τα ιδια προιοντα ερχονται μεσω ιντερνετ σε πολυ χαμηλοτερες τιμες και μαλιστα στην πορτα σου! καλως η κακως το εμποριο πεθανε,γιατι να πληρωνουμε 5 και 10 φορες πιο πανω τον καθε μεσαζοντα και τα τοσα χερια που αλλαζουν τα εμπορευματα μεχρι να φτασουν στα καταστηματα?Ας το παρουν ολοι αποφαση ειτε να ελαχιστοποιησουν τα κερδη τους(μιας και ειναι γνωστο οτι τα καταστηματα εχουν κερδος 600 και 700% επι της αγπραστικης τιμης) κοινως μιλαμε για αισχροκερδεια,ειτε να συμβαδισουν με τις νεες τασεις του ηλεκτρονικου εμποριου! Λυπαμαι για τους εργαζομενους που εχασαν τις δουλειες τους,δεν λυπαμαι ομως για τους επιχειρηματιες που αισχροκερδουν!

Ανώνυμος είπε...

Εχω την εντυπωση οτι τα ισοπεδωνετε ολα και ολους!φυσικα και υπαρχουν επαγγελματιες που αισχοκερδουν αλλα υπαρχουν και επαγγελματιες που ειναι ακρως ανταγωνιστικοι!Στο χερι του καθενος να συγγκρινει...!!!παραδειγματα πολλα και απ τις δυο πλευρες.
Γιωργος!