Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ!

Με αφορμή την σημερινή συνάντηση του αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας Ν. Γκαβαρδίνα με τους ιδιοκτήτες υγειονομικού ενδιαφέροντος του δήμου μας, λάβαμε το παρακάτω e-mail: 
"Με την εμπειρία που έχω συσσωρεύσει όλα αυτά τα χρόνια που έχω κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχω καταλάβει ότι κάθε φορά που μιλάω ανοιχτά στο τέλος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την πληρώνω την νύφη. Έτσι αναγκάζομαι σήμερα να εκφράσω τις απόψεις μου ανώνυμα , κάνοντας χρήση του διαδικτύου.
Μας φωνάζει λοιπόν σήμερα ο Αντιδήμαρχος να μας πει...
τι? Ότι πρέπει να εφαρμοσθεί ο νόμος. Μα αυτό το ξέρουμε, δεν χρειάζεται να μας το πει. Άρα κάτι άλλο συμβαίνει ή μας περνάει για χαζούς και θέλει να κάνει προμόσιον για τον εαυτό του. Να αρχίσει πάλι εκείνα τα εμετικά , «εγώ είμαι μαζί σας , θέλω να βοηθήσω αλλά να ο νόμος, ή εγώ όπου μπορώ θα βοηθήσω αλλά κι εσείς πρέπει να είστε σωστοί απέναντι στο νόμο κτλ»
Αν θέλεις πραγματικά να βοηθήσεις κύριε Αντιδήμαρχε βάλε τα στήθια σου μπροστά. Πες όχι στις χαζές μηνύσεις και ελέγχους που τέτοια εποχή κρίσης φαντάζουν σαν πραγματική απειλή επιβίωσης για εμάς και τις οικογένειές μας. Μη εφαρμόζεις το κάθε τρείς μηνύσεις δέκα μέρες σφράγισμα. Κάνε το κάθε 5 μηνύσεις τουλάχιστον. Ξέρω , θα μου πεις πάλι ότι ο νόμος …. Ε είπαμε βάλε τα στήθια μπροστά , στο κάτω κάτω της γραφής μέχρι να κατηγορηθείς για παράβαση καθήκοντος θα έχει λήξει η θητεία σου. Εκτός κι αν νομίζεις ότι είσαι αναντικατάστατος και πρέπει ες αεί να είσαι αντιδήμαρχος. Βάλε τα στήθη μπροστά και βάλε στόχο να κρατήσεις αυτή την πόλη ζωντανή. Να μένει ο λιγοστός πλέον κόσμος που μπορεί να πιεί ένα καφεδάκι στην πόλη μας. Η διασκέδαση είναι ότι μας απέμεινε και μάλιστα μέσα στην πόλη μας διασκεδάζουμε χωρίς περιττά έξοδα μετακίνησης.
Είμαι κάθετος στην ηχορύπανση. Πρέπει να βεβαιώνεται άμεσα η παράβαση γιατί πρέπει να σεβόμαστε τον μεροκαματιάρη , τον άρρωστο , τον υπερήλικα , το βρέφος.
Πολλοί συνάδελφοι προσπάθησαν με πολλούς τρόπους να ανεβάσουν τις εισπράξεις τους και ταυτόχρονα να προσφέρουν διέξοδο στην διασκέδαση του απλού πολίτη της Αλεξάνδρειας, και διοργάνωσαν μουσικές βραδιές με ζωντανή ορχήστρα. Ότι βγάλανε πάει στράφι γιατί οι μηνύσεις από την Αστυνομία πήγανε σύννεφο. Και λέω τώρα εγώ: κύριε Αστυνόμε αφού η άδεια μου , μου δίνει το δικαίωμα να παίξω ζωντανή μουσική μέχρι τρία όργανα, γιατί με γράφεις? Έχω λέει ενισχυτή και μεγάφωνα. Αλλά πως μπορεί εν έτη 2012 να ακουστεί μουσική χωρίς ηλεκτρονική υποβοήθηση? Και γιατί να γίνετε με τόσο ζήλο η εφαρμογή του συγκεκριμένου αναχρονιστικού νόμου? Στις άλλες πόλεις όπως Κατερίνη , Γιαννιτσά κτλ άλλος θεός υπάρχει ή άλλο Σύνταγμα?
Και για να γίνω λίγο κακός , αν θέλετε κύριε Αντιδήμαρχε να εφαρμόζετε τους νόμους αυτό πρέπει να γίνετε σοβαρά και υπεύθυνα και όχι επιπόλαια και επιλεκτικά.
Είναι δύσκολο να μιλάω γι αυτά τα πράγματα αλλά μην εξαντλείτε την μαγκιά σας στους καταστηματάρχες του κέντρου και της Αλεξάνδρειας. Υπάρχουν μαγαζιά και στα δημοτικά διαμερίσματα που ηχορυπαίνουν κατά σύστημα , που διοργανώνουν μουσικές βραδιές με ζωντανή ορχήστρα , που έχουν κρεμάσει νάιλον και πέργκολες, που έχουν κάνει μόνιμες κατασκευές σε κοινόχρηστους χώρους και που εν τέλει δεν έχουν πληρώσει ούτε μία φορά για τραπεζοκαθίσματα Σας τα λέω αυτά όχι για να δημιουργήσω πρόβλημα στους συναδέλφους αλλά για να σας τονίσω ότι δεν θα δεχτούμε πλέον τέτοια αντιμετώπιση με δύο μέτρα και σταθμά των καταστημάτων της Αλεξάνδρειας και των χωριών. Να είσαστε προετοιμασμένος γιατί έτσι θα ανοίξετε τον ασκό του Αιόλου. Η εποχή είναι δύσκολη , η χρεοκοπία προ των πυλών και εμείς προβάλουμε σθεναρή αντίσταση να συντηρήσουμε τις οικογένειές μας και να δώσουμε μεροκάματο σε ένα σωρό νέα παιδιά του τόπου μας. Δεν σας λέω να κάνετε τα στραβά μάτια, σας το βροντοφωνάζω !!! Αποδείξτε τουλάχιστον εσείς ότι διαφέρετε από τα υπόλοιπα λαμόγια της πολιτικής και έχοντας τη συνείδησή σας καθαρή να κυκλοφορείται άφοβα στην πόλη που σας ανέδειξε.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός . Ελπίζω να σας έδωσα ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης του θέματός μας. Ελπίζω δε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να μην κρυφτείτε πίσω από το νόμο και την Αστυνομία. Όλα με καλή διάθεση γίνονται…"
Αναγνώστης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΛΑΔΙΑ ΦΙΛΕ....ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ...ΔΕΣ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή για να καταλάβω...τί ακριβώς ζητάς; Να παίζεις μουσική, να ενοχλείς τους γείτονες και η δημοτική αρχή με την αστυνομία να σε καλύπτουν;Για να σου κάνουν 3 μηνύσεις σημαίνει ότι έχουν κάνει από 10 καταγγελίες στην αστυνομία(δεν μπορεί, όλο και κάποιον γνωστό θα έχεις). Αν γίνουν 5, δεν θα κλείσεις ποτέ!!!Πολύ κάθετος στην ηχορύπανση είσαι!Φαίνεται....